Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ευχαριστώ τον κόσμο»

«Ευχαριστώ τον κόσμο»
Τετάρτη, 10 Ιανουαρίου 2018 - 17:00

Θετικό ήταν το ντεμπούτο του Όσκαρ Γκαρθία στον πάγκο του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 2-0 του Πλατανιά στο «Γ. Καραϊσκάκης», και έτσι με δύο νίκες προκρίθηκαν στη φάση των «8» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Ισπανός τεχνικός του Θρύλου, στις δηλώσεις του, θέλησε να ευχαριστήσει τους ΓΑΥΡΟΥΣ που βρέθηκαν στο Φαληρικό γήπεδο, ενώ τόνισε ότι το πρώτο του ματς στον πάγκο των «ερυθρολεύκων» ήταν αρκετά ευχάριστο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κάμερα του OTE TV:

«Ευχαριστώ τους φιλάθλους που βρέθηκαν εδώ. Ήταν πολύ όμορφο από πλευράς τους που ήρθαν εδώ αυτό το μεσημέρι, και ήταν πολύ ευχάριστο το πρώτο μου παιχνίδι στον πάγκο της ομάδας».

Διαβάστε επίσης

Στο ρελαντί στους «8» με Τζούρτζεβιτς

Στο ρελαντί στους «8» με Τζούρτζεβιτς

Με δύο γκολ του Σέρβου ο Ολυμπιακός επικράτησε 2-0 του Πλατανιά στον επαναληπτικό και πέρασε στα προημιτελικά του Κυπέλλου. Ντεμπούτο για Μιραλάς, Χατζισαφί και του Όσκαρ στον πάγκο.

Στον Ναό ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Στον Ναό ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού κοντά στην ομάδα του Πειραιά για το παιχνίδι με τον Πλατανιά. Μαζί του και οι Κριστιάν Καρεμπέ, Φρανσουά Μοντέστο.

Στον πάγκο ο Ιγκόρ Σίλβα

Στον πάγκο ο Ιγκόρ Σίλβα

Αν και είναι εκτός αποστολής, ο Βραζιλιάνος βρέθηκε στο Γ. Καραϊσκάκης και παρακολούθησε την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Πλατανιά για το Κύπελλο Ελλάδος.

Ξανά με τα ερυθρόλευκα στο Καραϊσκάκη ο Μιραλάς

Ξανά με τα ερυθρόλευκα στο Καραϊσκάκη ο Μιραλάς

Ο Βέλγος πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση στη νέα του θητεία στον Ολυμπιακό ξεκινώντας μάλιστα ως βασικός στον αγώνα για το Κύπελλο Ελλάδος κόντρα στον Πλατανιά.- Αποθεώθηκε από τους ΓΑΥΡΟΥΣ!