Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Απίστευτο: ο Καρίμ κινδυνεύει να χάσει το Μουντιάλ για μία… φωτογραφία!

Απίστευτο: ο Καρίμ κινδυνεύει να χάσει το Μουντιάλ για μία… φωτογραφία!
Πέμπτη, 11 Ιανουαρίου 2018 - 10:42

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μία απ’ τις πιο ευτυχείς περιόδους της ζωής του διάγει ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, αλλά μία είδηση (;) απ’ την πατρίδα του προκαλεί ταραχή. Και όχι μονάχα στον ίδιο. Σύμφωνα με δημοσίευμα, ο πρώτος σκόρερ της Superleague κινδυνεύει να χάσει το Παγκόσμιο Κύπελλο για μία… φωτογραφία! Προσφάτως, ο Ανσαριφάρντ «πόσταρε» στο λογαριασμό του στο Instagram εικόνες ευτυχίας με την σύντροφο και μέλλουσα γυναίκα του, την Ελληνο-αμερικανίδα Σοφία. Μία τρυφερή φωτογραφία, που οι δυο τους φιλιούνται (η οποία θεωρείται και η επίμαχη…) και μία ακόμη, που βρίσκονται αγκαλιά μέσα στο «Γ. Καραϊσκάκης» με το τρόπαιο του πρωταθλήματος. Βάσει του ισλαμικού νόμου, ωστόσο, αφενός οι γυναίκες απαγορεύεται να επισκέπτονται ποδοσφαιρικά γήπεδα, αφετέρου οι δημόσιες προβολές τους θα πρέπει να διέπονται από τη Σαρία. Ο Καρίμ, βεβαίως, ζει σε μία ευρωπαϊκή χώρα και η σύντροφός του δεν (είναι απαραίτητο ότι) έχει ασπαστεί τη Σαρία, αλλά οι Ιρανοί υποστηρίζουν ότι αυτές οι φωτογραφίες μπορεί και να θέσουν σε κίνδυνο την παρουσία του διεθνούς επιθετικού στην αποστολή της Εθνικής Ιράν για το Μουντιάλ!

Παρατίθεται, μάλιστα, και το «δεδικασμένο» του Μοχσέν Φορούζαν, του βετεράνου διεθνούς γκολκίπερ με το Ιράν, ο οποίος τιμωρήθηκε με τρεις μήνες αποκλεισμό, όταν εμφάνισε την σύζυγό του στα social media, με την αιτιολογία πως… «δεν τηρήθηκαν οι αρχές και η ηθική των ισλαμιστών, βλάπτοντας έτσι την αξιοπιστία του ποδοσφαίρου και την καλή φήμη της ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας προς το κοινό». Η Νασίμ Ναχάλι είναι γνωστό μοντέλο, το επάγγελμά της ωστόσο δεν είναι αποδεκτό στο Ιράν…

Μία σημαντική λεπτομέρεια, βεβαίως, είναι ότι ο Φορούζαν τιμωρήθηκε ενώ αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της πατρίδας του, αλλά… «εφόσον επιβλήθηκε ποινή σ’ εκείνον, το ίδιο μπορεί να συμβεί και με τον Ανσαριφάρντ. Παρ’ όλα αυτά, η Εθνική ομάδα της χώρας του δεν θα ήθελε να τον χάσει ενόψει Παγκοσμίου Κυπέλλου, μιας και είναι ένας απ’ τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές της», όπως επισημαίνει το σχετικό δημοσίευμα, υπενθυμίζοντας επιπλέον ότι το 2015 απαγορεύτηκε στους ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ιράν να τραβήξουν οποιαδήποτε φωτογραφία με γυναίκες, κατά τη διάρκεια του Ασιατικού Κυπέλλου εκείνης της σεζόν.

Διαβάστε επίσης

Από την στιγμή που πατάει δυνατά...

Από την στιγμή που πατάει δυνατά...

Το σημαντικό στοιχείο από το δεύτερο ντεμπούτο Κέβιν Μιραλάς με τη φανέλα του Θρύλου, η πολύ καλή εμφάνιση του Εσάν Χατζισαφί και ο Σεμπά. Γράφει ο Δημήτρης Γρηγορόπουλος

Ανακοίνωση για τα ΑΜΕΑ ενόψει Λαμίας

Ανακοίνωση για τα ΑΜΕΑ ενόψει Λαμίας

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση στο πλαίσιο της καλύτερης εξυπηρέτησης των Ατόμων Με Ειδικές Ανάγκες που επιθυμούν να παρακολουθήσουν από κοντά τον αγώνα της ομάδας τους κόντρα στην Λαμία.

Ανεβασμένος ο Ούρος

Ανεβασμένος ο Ούρος

Ο Σέρβος επιθετικός του Ολυμπιακού πέτυχε και τα 2 γκολ των «ερυθρόλευκων» κόντρα στον Πλατανιά και δείχνει ότι έχει βρει την αυτοπεποίθησή του, βγάζοντας στον αγωνιστικό χώρο μέρος του πλούσιου ταλέντου του.