Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«”11”… ΘΡΥΛΟΣ» (pic)

«”11”… ΘΡΥΛΟΣ» (pic)
Πέμπτη, 11 Ιανουαρίου 2018 - 09:36

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 2-0 του Πλατανιά και σε συνδυασμό με το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα με τους Κρητικούς επίσης με 2-0 προκρίθηκε στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδος.

Στη συγκεκριμένη αναμέτρηση ο Κέβιν Μιραλάς φόρεσε ξανά τα ερυθρόλευκα στο «Γ. Καραϊσκάκης» γνωρίζοντας την αποθέωση από τον κόσμο του Θρύλου. Ο ίδιος έδειξε να είναι ορεξάτος και να έχει διάθεση να ευχαριστήσει τους ΓΑΥΡΟΥΣ για την λατρεία τους προς το πρόσωπό του.

Μάλιστα, μετά το τέλος του αγώνα χειροκρότησε για αρκετή ώρα τον κόσμο της ομάδας, ενώ ανέβασε και μία φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram γράφοντας: «”11”… ΘΡΥΛΟΣ».

Δείτε την ανάρτησή του:

⚪️ #11 #thrylos @olympiacosfc

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kevin Mirallas (@kmirallas11) στις

Διαβάστε επίσης

Ανεβασμένος ο Ούρος

Ανεβασμένος ο Ούρος

Ο Σέρβος επιθετικός του Ολυμπιακού πέτυχε και τα 2 γκολ των «ερυθρόλευκων» κόντρα στον Πλατανιά και δείχνει ότι έχει βρει την αυτοπεποίθησή του, βγάζοντας στον αγωνιστικό χώρο μέρος του πλούσιου ταλέντου του.

Λύνει τα χέρια του Γκαρθία ο Μιραλάς

Λύνει τα χέρια του Γκαρθία ο Μιραλάς

Ο μεσοεπιθετικός του Θρύλου ξεκίνησε το ματς με τον Πλατανιά, αγωνιζόμενος πίσω από τον σέντερ φορ, στη συνέχεια πέρασε στα πλάγια μετά την είσοδο του Μάριν, αποδίδοντας εξίσου καλά και στις δύο θέσεις.