Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος» (pic)

«Πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος» (pic)
Πέμπτη, 11 Ιανουαρίου 2018 - 09:52

Ο Ολυμπιακός χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα πήρε τη νίκη-πρόκριση με 2-0 κόντρα στον Πλατανιά και πλέον βρίσκεται στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο Παπέ Αμπού Σισέ ανάρτησε δύο φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram από το συγκεκριμένο ματς, γράφοντας: «Πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος».

Ο Σενεγαλέζος αμυντικός του Θρύλου, καθώς και οι συμπαίκτες του ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετοι και ορεξάτοι τη χθεσινή ημέρα, κάτι το οποίο φάνηκε και στον αγωνιστικό χώρο, παίρνοντας μία άνετη πρόκριση στο ρελαντί…

Qualifying today to the quarter-finals of the Greek Cup / Πρόκριση σήμερα στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος #olympiacos #TheRock #GreekCup

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cisse Pape Abou (@pacissepa) στις

Διαβάστε επίσης

Ανεβασμένος ο Ούρος

Ανεβασμένος ο Ούρος

Ο Σέρβος επιθετικός του Ολυμπιακού πέτυχε και τα 2 γκολ των «ερυθρόλευκων» κόντρα στον Πλατανιά και δείχνει ότι έχει βρει την αυτοπεποίθησή του, βγάζοντας στον αγωνιστικό χώρο μέρος του πλούσιου ταλέντου του.

«”11”… ΘΡΥΛΟΣ» (pic)

«”11”… ΘΡΥΛΟΣ» (pic)

Δείτε την φωτογραφία που ανάρτησε ο Κέβιν Μιραλάς στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μετά το ντεμπούτο του στη νέα του θητεία στον Ολυμπιακό κόντρα στον Πλατανιά.

Λύνει τα χέρια του Γκαρθία ο Μιραλάς

Λύνει τα χέρια του Γκαρθία ο Μιραλάς

Ο μεσοεπιθετικός του Θρύλου ξεκίνησε το ματς με τον Πλατανιά, αγωνιζόμενος πίσω από τον σέντερ φορ, στη συνέχεια πέρασε στα πλάγια μετά την είσοδο του Μάριν, αποδίδοντας εξίσου καλά και στις δύο θέσεις.