Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ανεβασμένος ο Ούρος

Ανεβασμένος ο Ούρος
Πέμπτη, 11 Ιανουαρίου 2018 - 10:08

Τον εαυτό του έχει βρει το τελευταίο διάστημα ο Ούρος Τζούρτζεβιτς. Ο Σέρβος επιθετικός πέτυχε και τα 2 γκολ των «ερυθρόλευκων» στην αναμέτρηση με τον Πλατανιά για το Κύπελλο Ελλάδος, οδηγώντας έτσι την ομάδα σε μία άνετη νίκη-πρόκριση για τους «8» της διοργάνωσης.

Ο σέντερ φορ του Θρύλου στα τελευταία παιχνίδια της ομάδας δείχνει ότι έχει βρει την αυτοπεποίθησή του και βγάζει σιγά- σιγά στον αγωνιστικό χώρο μέρος του πλούσιου ταλέντου του.

Ο 23χρονος ξεκίνησε τη σεζόν με τον Ολυμπιακό, όντας άτυχος κάτι το οποίο έριξε τη ψυχολογία του με αποτέλεσμα να μην αποδίδει αυτό που μπορεί και αυτό που τον έκανε πρώτο σκόρερ στο πρωτάθλημα της Σερβίας την περσινή σεζόν με την Παρτιζάν.

Όπως τόνισε και ο ίδιος στις δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος του ματς με τον Πλατανιά κάποιες φορές αγχώνεται και αυτό δεν του είχε κάνει καλό. Ωστόσο, φαίνεται ότι έχει βρει ξανά τα πατήματά του, κάτι το οποίο έχει ως αποτέλεσμα να σκοράρει και να βοηθάει τα μέγιστα τον Ολυμπιακό.

Υπενθυμίζουμε, ότι ο Ούρος είχε σκοράρει και κόντρα στην Λάρισα, φτάνοντας έτσι τα 4 γκολ στην Superleague, ενώ με τα 2 γκολ που σημείωσε με τον Πλατανιά έφτασε τα 3 και στο Κύπελλο Ελλάδος, μετρώντας δηλαδή μέχρι στιγμής 7 τέρματα τη φετινή σεζόν.

Διαβάστε επίσης

Από την στιγμή που πατάει δυνατά...

Από την στιγμή που πατάει δυνατά...

Το σημαντικό στοιχείο από το δεύτερο ντεμπούτο Κέβιν Μιραλάς με τη φανέλα του Θρύλου, η πολύ καλή εμφάνιση του Εσάν Χατζισαφί και ο Σεμπά. Γράφει ο Δημήτρης Γρηγορόπουλος

«”11”… ΘΡΥΛΟΣ» (pic)

«”11”… ΘΡΥΛΟΣ» (pic)

Δείτε την φωτογραφία που ανάρτησε ο Κέβιν Μιραλάς στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μετά το ντεμπούτο του στη νέα του θητεία στον Ολυμπιακό κόντρα στον Πλατανιά.