Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Όσκαρ Γκαρθία λείπει στον Μπριάν Νταμπό

Ο Όσκαρ Γκαρθία λείπει στον Μπριάν Νταμπό
Πέμπτη, 11 Ιανουαρίου 2018 - 12:42

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Οι αριθμοί σπανίως λαθεύουν. Ο Όσκαρ Γκαρθία είχε τη Σεντ Ετιέν στην έκτη θέση του γαλλικού πρωταθλήματος και από τη στιγμή που αποχώρησε το Νοέμβριο, οι «στεφανουά» κατρακυλούν διαρκώς και πλέον βρίσκονται μόλις στον έναν βαθμό από την επικίνδυνη ζώνη. Το έργο του Καταλανού προπονητή αναγνωρίζεται και από τους ποδοσφαιριστές, με τον Μπριάν Νταμπό να υποκλίνεται στον νυν τεχνικό του Ολυμπιακού, παραδεχόμενος ότι η φυγή του αποτέλεσε έκπληξη για τους παίκτες.

«Δεν πήραμε ποτέ απάντηση για την αποχώρηση του Όσκαρ Γκαρθία. Είχαμε μία πολύ καλή εκκίνηση στη σεζόν και τα πηγαίναμε καλά, συγκεντρώνοντας αρκετούς βαθμούς. Το ντέρμπι (σ.σ. απέναντι στη Λιόν) ήταν εκείνο που μας σημάδεψε και έκτοτε είχαμε σημαντικές απώλειες», επεσήμανε ο 26χρονος κεντρικός χαφ στο γαλλικό «RMC» και κατέληξε: «Μου άρεσε να δουλεύω με τον Όσκαρ Γκαρθία. Καταλαβαίναμε απολύτως τι ζητούσε από εμάς. Η φιλοσοφία του βασιζόταν στην ανάκτηση της κατοχής και στη γρήγορη εκδήλωση επίθεσης. Είχαμε αφομοιώσει πλήρως το πλάνο, αλλά μετά το ντέρμπι καταρρεύσαμε. Ήταν περισσότερο ψυχολογικό το πρόβλημα παρά θέμα ποιότητας».

Διαβάστε επίσης

Πολύ καλά στοιχεία από Χατζισαφί

Πολύ καλά στοιχεία από Χατζισαφί

Θετική ήταν η πρώτη εμφάνιση του Ιρανού αμυντικού με την ερυθρόλευκη φανέλα-Εξαιρετικά στημένα από τον 27χρονο, ο οποίος έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει την ομάδα.

Ψιτ, σας βλέπουν!

Ψιτ, σας βλέπουν!

Η Κέρκυρα δήλωσε και τους πέντε τιμωρημένους να εκτίσουν στο ματς με τον ΠΑΟΚ. Μέχρι τώρα για το διπλό οι στοιχηματικές εταιρίες δίνουν απόδοση 1.20, αλλά θα πέσει κι άλλο.

Ανακοίνωση για τα ΑΜΕΑ ενόψει Λαμίας

Ανακοίνωση για τα ΑΜΕΑ ενόψει Λαμίας

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση στο πλαίσιο της καλύτερης εξυπηρέτησης των Ατόμων Με Ειδικές Ανάγκες που επιθυμούν να παρακολουθήσουν από κοντά τον αγώνα της ομάδας τους κόντρα στην Λαμία.