Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μια ακόμα ημέρα προσφοράς και στήριξης (pics)

Μια ακόμα ημέρα προσφοράς και στήριξης (pics)
Πέμπτη, 11 Ιανουαρίου 2018 - 17:21

Θρύλε μου το μεγαλείο σου! Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να προσφέρει και να στηρίζει έμπρακτα τους συνανθρώπους μας, που επλήγησαν από τη φονική θεομηνία στη Δυτική Αττική.

Οι «ερυθρόλευκοι» βρέθηκαν για 56η συνεχόμενη ημέρα στην Μάνδρα και βοήθησαν στις εργασίες που έγιναν στην πλατεία στρατηγού Ρόκα, αλλά και στον Δημοτικό Κινηματογράφο.

Παράλληλα, τα χωματουργικά μηχανήματα που έχει διαθέσει ο Ολυμπιακός στην περιοχή της Μάνδρας, βοήθησαν στον καθαρισμό των δρόμων και των πεζοδρομίων.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου:

Στην πολύπαθη Μάνδρα βρέθηκαν για ακόμη μια ημέρα τα συνεργεία του Ολυμπιακού μας.

Εδώ και 56 ημέρες ο Θρύλος είναι στο πλευρό των κατοίκων της περιοχής και βοηθάει με κάθε τρόπο, όπως είχε ζητήσει ο ηγέτης της ομάδας μας, κ. Βαγγέλης Μαρινάκης.



Έτσι, λοιπόν, σήμερα, συνεχίστηκαν οι καλουπώσεις στην πλατεία στρατηγού Ρόκα, και οι καθαρισμοί στον Δημοτικό Κινηματογράφο, από τους ανθρώπους της ομάδας μας.

Στο μεταξύ, τα χωματουργικά μας μηχανήματα, όπως επίσης και τα φορτηγά μας συνέχισαν τους καθαρισμούς σε δρόμους και πεζοδρόμια που είχαν καλυφθεί από τόνους λάσπης και άλλα φερτά υλικά που παρέσυραν οι ορμητικοί χείμαρροι κατά τη διάρκεια των πλημμυρών που έπληξαν την πόλη της Δυτικής Αττικής.



Τις προσπάθειες συντόνιζαν ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της «Καραϊσκάκης ΑΕ», κ. Βασίλης Βασιλειάδης, μαζί με στελέχη από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, το Καραϊσκάκη και το Προπονητικό Κέντρο του Ρέντη, μαζί φυσικά, με τον Αντιδήμαρχο του Δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας, κ. Περικλή Ρόκα.

Διαβάστε επίσης

Ο Σέζος στον Ναό

Ο Σέζος στον Ναό

Ο διαιτητής από το Κιλκίς ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση του Θρύλου, με την Λαμία, για την 17η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ψιτ, σας βλέπουν!

Ψιτ, σας βλέπουν!

Η Κέρκυρα δήλωσε και τους πέντε τιμωρημένους να εκτίσουν στο ματς με τον ΠΑΟΚ. Μέχρι τώρα για το διπλό οι στοιχηματικές εταιρίες δίνουν απόδοση 1.20, αλλά θα πέσει κι άλλο.

Πολύ καλά στοιχεία από Χατζισαφί

Πολύ καλά στοιχεία από Χατζισαφί

Θετική ήταν η πρώτη εμφάνιση του Ιρανού αμυντικού με την ερυθρόλευκη φανέλα-Εξαιρετικά στημένα από τον 27χρονο, ο οποίος έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει την ομάδα.