Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ακριβός ο Ζντιέλαρ για τη Λέγκια»

«Ακριβός ο Ζντιέλαρ για τη Λέγκια»
Πέμπτη, 11 Ιανουαρίου 2018 - 21:29

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΩΡΖΟΣ

Προτεραιότητα της Λέγκια Βαρσοβίας ήταν η απόκτηση του Σάσα Ζντιέλαρ από τον Ολυμπιακό, όμως οι Πολωνοί τα βρίσκουν σκούρα, λόγω του υψηλού κόστους για τον 22χρονο Σέρβο.

Τουλάχιστον αυτό επικοινωνεί η διοίκηση της πολωνικής ομάδας, όπως αναφέρει και η ιστοσελίδα ekstraklasa. «Οι Έλληνες μπήκαν στη διαδικασία των διαπραγματεύσεων για τον Ζντιέλαρ, αλλά ζητούν πολλά χρήματα. Ακόμα και η αγορά του 50% των δικαιωμάτων του Σέρβου χαφ δεν πρόκειται να τους πείσει», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο ρεπορτάζ και υπογραμμίζει το γιατί κοιτάζει τον Σιλά:

«Γι’ αυτό και η διοίκηση της Λέγκια προσανατολίζεται σε μια λύση έκτακτης ανάγκης, τον Γιακούμπα Σιλά, ο οποίος έπαιξε τους τελευταίους 6 μήνες στον Παναθηναϊκό με 9 αγώνες και 679 λεπτά στο ελληνικό πρωτάθλημα».

Το ρεπορτάζ συνοψίζεται στην φράση «…ακριβός ο Ζντιέλαρ για την Λέγκια». Στον Ολυμπιακό έχουν θέσει σαν στόχο να ξεφορτώσουν το ρόστερ από τους ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται, αλλά δεν είναι και διατεθειμένοι να παραχωρήσουν διεθνείς ποδοσφαιριστές με… ψίχουλα.

Διαβάστε επίσης

Έδωσε «Ελπίδα» ο Θρύλος!

Έδωσε «Ελπίδα» ο Θρύλος!

Σύσσωμη η οικογένεια του Ολυμπιακού βρέθηκε στην ογκολογική μονάδα παιδιών «Ελπίδα» προσφέροντας πολύτιμες βοήθειες και μοιράζοντας χαμόγελα στους μικρούς ήρωες. Παρακολουθήστε από το gavros.gr βίντεο από την επίσκεψη των «ερυθρόλευκων».

Μεταγραφή… βαρέων βαρών! (pic)

Μεταγραφή… βαρέων βαρών! (pic)

Στον ΠΑΟΚ άκουσαν ότι ο Ολυμπιακός πήρε τον Μιραλάς, που ξέρει πολλά κιλά μπάλα και αποφάσισαν να πάρουν τον Αζεβέδο που έχει πολλά κιλά… πάνω του! Υπέρβαρος ο Βραζιλιάνος - Θέλει το πρωτάθλημα, αλλά ο «πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται»!

Αξέχαστος ο Φούνες (vid)

Αξέχαστος ο Φούνες (vid)

Σαν σήμερα πριν από 26 χρόνια και σε ηλικία 29 ετών έφυγε από την ζωή ο Χουάν Χιλμπέρτο ή γνωστός και ως «ο Βούβαλος του Σαν Λούις», που έπαιξε στον Ολυμπιακό.