Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Είχε τακτική και Ιγκόρ στο Ρέντη

Είχε τακτική και Ιγκόρ στο Ρέντη
Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου 2018 - 00:01

ΓΡΑΦΕΙ Ο Γ. ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ

Τη προσοχή του στο παιχνίδι της ερχόμενης Δευτέρας με τη Λαμία στρέφει ήδη ο Ολυμπιακός. Οι πρωταθλητές Ελλάδας ξεκίνησαν ήδη τη προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με το συγκρότημα της Φθιώτιδας. Μετά το τέλος της επίσκεψης στο «Ελπίδα» ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία έφυγαν… σφαίρα για το Ρέντη.

Ο Όσκαρ Γκαρθία ξεκίνησε να δουλεύει για το ματς με τη Λαμία γνωρίζοντας πως η διαφορά στο πρωτάθλημα είναι εύθραυστη και δεν χωράνε λάθη. Ο Καταλανός προπονητής έριξε μεγάλο βάρος στη τακτική. Χώρισε τους ποδοσφαιριστές του σε επιθετικούς και αμυντικούς και έκανε ασκήσεις βάζοντας τους αντίπαλους.

Επέμενε στη γρήγορη κυκλοφορία της μπάλας και στη πίεση ψηλά. Όλη η προπόνηση αναλώθηκε σε αρκετή δουλειά στην τακτική και οι όσο περνάνε οι μέρες τόσο περισσότερο θα δουλεύει προκειμένου να αλλάξει κάποια πράγματα στην ομάδα.

Στο προπονητικό κέντρο το μεσημέρι της Πέμπτης βρέθηκε και το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, ο Ιγκόρ Σίλβα. Ο Βραζιλιάνος έχει πιάσει δουλειά, ενώ αναμένονται οι εξελίξεις και με τον Ντιόγκο Φιγκέιρας.

Διαβάστε επίσης

Σχέδιο φίμωσης του Ολυμπιακού

Σχέδιο φίμωσης του Ολυμπιακού

Προπαγάνδα στο φουλ για να καθίσουν στο σκαμνί της αθλητικής δικαιοσύνης οι «ερυθρόλευκοι» και να σταματήσει ο Σάββας Θεοδωρίδης να ξεμπροστιάζει κόσμο με αλήθειες