Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Την Δευτέρα (15/01) στις 11:00 μαθαίνει αντίπαλο ο Θρύλος

Την Δευτέρα (15/01) στις 11:00 μαθαίνει αντίπαλο ο Θρύλος
Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου 2018 - 15:50

Ο Ολυμπιακός με δύο νίκες επί του Πλατανιά με το ίδιο σκορ (2-0) πέρασε στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδος.

Εκεί θα αντιμετωπίσει μία εκ των ΑΕΚ, Ατρομήτου, Λαμίας, Λάρισας, Πανιωνίου, ΠΑΟΚ και ΠΑΣ Γιάννινα, κάτι το οποίο θα μάθει την ερχόμενη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου.

Τη συγκεκριμένη ημέρα θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση και πιο συγκεκριμένα στις 11:00 το πρωί και έτσι ο Ολυμπιακός θα μάθει τον αντίπαλό του στην προημιτελική φάση. Το πρώτο ματς θα διεξαχθεί στις 23-25 Ιανουαρίου, ενώ η ρεβάνς στις 6-8 Φεβρουαρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Την Δευτέρα 15 Ιανουαρίου και ώρα 11:00 θα διενεργηθεί στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας η κλήρωση για την ανάδειξη των ζευγαριών της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι ομάδες που έχουν αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής στην 4η φάση της διοργάνωσης είναι η ΑΕΚ, ο Ατρόμητος, η Λαμία, η Λάρισα, ο Ολυμπιακός, ο Πανιώνιος, ο ΠΑΟΚ και ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι αγώνες για τους «8» του Κυπέλλου θα διεξαχθούν κατά τα διαστήματα 23-25/1/2018 (1η αγωνιστική) και 6-8/2/2018 (2η αγωνιστική).

Διαβάστε επίσης

ΓΑΥΡΑΚΙΑ και στον Καναδά (pic)

ΓΑΥΡΑΚΙΑ και στον Καναδά (pic)

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός «ανέβασε» στα social media τη φωτογραφία που έστειλαν τα ΓΑΥΡΑΚΙΑ, Χριστίνα και Κωνσταντίνα, από τον μακρινό Καναδά!

Ο Σισέ διαβάζει gavros.gr (pic)

Ο Σισέ διαβάζει gavros.gr (pic)

Ο Σενεγαλέζος αμυντικός του Ολυμπιακού ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στo Instagram τη φωτογραφία που έφτιαξε το gavros.gr για τη ζωή του.