Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Είχε τρελαθεί ο Ρόι Κιν στο Καραϊσκάκη»

«Είχε τρελαθεί ο Ρόι Κιν στο Καραϊσκάκη»
Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου 2018 - 17:30

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΩΡΖΟΣ

Μία από τις καλύτερες παραστάσεις του σε παιχνίδι νοκ-άουτ για τα Κύπελλα Ευρώπης είχε δώσει ο Ολυμπιακός τον Φεβρουάριο του 2014, όταν στο πρώτο ματς στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ είχε νικήσει 2-0 την Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ στο Καραϊσκάκη. Τα γκολ του «Τσόρι» Ντομίνγκες και του Κάμπελ ήταν επιστέγασμα της πολύ καλής απόδοσης που είχαν οι «ερυθρόλευκοι», καθώς είχαν στριμώξει του Άγγλους σε τέτοιο βαθμό, που είχε εξοργιστεί ο Ρόι Κιν.

Η βρετανική ιστοσελίδα givemesport έκανε μια αναδρομή σε εκείνη την περίοδο σε ένα θέμα με τίτλο «Γιατί ο Ρόι Κιν τα είχε χάσει με τον Μίκαελ Κάρικ μετά την ήττα της Γιουνάιτεντ από τον Ολυμπιακό με 2-0 το 2014».

Μέσα στο δημοσίευμα επισημαίνεται ότι ο πρώην αρχηγός των «κόκκινων διαβόλων», που τότε είχε αποσυρθεί από το ποδόσφαιρο έκανε σχολιασμό του αγώνα για το ITV και βρισκόταν στο γήπεδο. «Είχε τρελαθεί ο Ρόι Κιν στο Καραϊσκάκη», αναφέρεται μεταξύ άλλων. Ωστόσο, εκεί που έπαθε πλάκα ο Ιρλανδός ήταν στις δηλώσεις του Κάρικ μετά τον αγώνα και του έκανε εντύπωση η έλλειψη αυτοκριτικής για την απόδοση της αγγλικής ομάδας.

«Οι δηλώσεις του ήταν τόσο χάλια, όσο και η εμφάνιση της Γιουνάιτεντ», σχολίασε ο Κιν και όταν του ζητήθηκε να εξηγήσει γιατί το λέει αυτό, απάντησε: «Μερικοί παίκτες συνεχώς λένε ‘να κοιτάξουμε μπροστά’, αλλά για ορισμένους δεν πρόκειται να υπάρξει άλλο παιχνίδι στην Γιουνάιτεντ».

Τελικά η αγγλική ομάδα κέρδισε 3-0 στην ρεβάνς και προκρίθηκε, αλλά αποκλείστηκε στην επόμενη φάση από την Μπάγερν. Ο Ντέιβιντ Μόγες απολύθηκε πριν ολοκληρωθεί η σεζόν, καθώς οι «κόκκινοι διάβολοι» πήγαιναν από το κακό στο χειρότερο στην Πρέμιερ Λιγκ.

Διαβάστε επίσης

Μπλόκο από Πέρεζ σε Καρσελά για Αλαβές

Μπλόκο από Πέρεζ σε Καρσελά για Αλαβές

Η ισπανική ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση του Παραγουανού εξτρέμ, οπότε θεωρείται απίθανο να πάρει παίκτη στην ίδια θέση, όπου αγωνίζεται και ο ακραίος του Ολυμπιακού.

Ο Σισέ διαβάζει gavros.gr (pic)

Ο Σισέ διαβάζει gavros.gr (pic)

Ο Σενεγαλέζος αμυντικός του Ολυμπιακού ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στo Instagram τη φωτογραφία που έφτιαξε το gavros.gr για τη ζωή του.

ΓΑΥΡΑΚΙΑ και στον Καναδά (pic)

ΓΑΥΡΑΚΙΑ και στον Καναδά (pic)

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός «ανέβασε» στα social media τη φωτογραφία που έστειλαν τα ΓΑΥΡΑΚΙΑ, Χριστίνα και Κωνσταντίνα, από τον μακρινό Καναδά!