Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πρόταση για διεξαγωγή Λιγκ Καπ!

Πρόταση για διεξαγωγή Λιγκ Καπ!
Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου 2018 - 17:33

Τη θέσπιση και διεξαγωγή Λιγκ Καπ συζητάει η Σούπερ Λίγκα, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στην ανακοίνωσή που εξέδωσε μετά το τέλος του σημερινού (12/1) Δ.Σ.

Οι λεπτομέρειες θα συζητηθούν στην επόμενη συνέλευση, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν, πάντως, ότι η διοργάνωση θα λαμβάνει χώρα κάθε Μάιο, μετά το τέλος του εκάστοτε πρωταθλήματος.

Με τη διεξαγωγή Λιγκ Καπ ομάδες δεν θα μένουν σε απραξία για μεγάλο χρονικό διάστημα, ενώ οι αγώνες θα είναι νοκ-άουτ. Ο νικητής πάντως δεν θα βγαίνει στην Ευρώπη. Παράλληλα, η Σούπερ Λίγκα προσδοκά σε επιπλέον έσοδα από τα τηλεοπτικά δικαιώματα.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

Κατά τη σημερινή του συνεδρίαση, το Διοικητικό Συμβούλιο της SUPER LEAGUE αποφάσισε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:

1) Θα αποσταλεί προς τη FORTHNET/NOVA η ομοφώνως διαμορφωθείσα πρόταση των ΠΑΕ-Μελών της Super League.

2) Αποφασίστηκε ομοφώνως όπως μελετηθεί στο επόμενο Δ.Σ. ολοκληρωμένη πρόταση διοργάνωσης League Cup, το Μάιο του 2018, με τη συμμετοχή όλων των ομάδων της Super League.

Διαβάστε επίσης

Μπλόκο από Πέρεζ σε Καρσελά για Αλαβές

Μπλόκο από Πέρεζ σε Καρσελά για Αλαβές

Η ισπανική ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση του Παραγουανού εξτρέμ, οπότε θεωρείται απίθανο να πάρει παίκτη στην ίδια θέση, όπου αγωνίζεται και ο ακραίος του Ολυμπιακού.

Ανοίγει ο δρόμος για Τζόελ Κάμπελ

Ανοίγει ο δρόμος για Τζόελ Κάμπελ

Ο τραυματισμός του Κοσταρικανού στον αστράγαλο οδηγεί την Μπέτις να ματαιώσει τον δανεισμό του από την Άρσεναλ. Το συμβόλαιό του πρώην μέσου του Ολυμπιακού εκπνέει τον Ιούνιο.

Ο Σισέ διαβάζει gavros.gr (pic)

Ο Σισέ διαβάζει gavros.gr (pic)

Ο Σενεγαλέζος αμυντικός του Ολυμπιακού ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στo Instagram τη φωτογραφία που έφτιαξε το gavros.gr για τη ζωή του.