Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ανοίγει ο δρόμος για Τζόελ Κάμπελ

Ανοίγει ο δρόμος για Τζόελ Κάμπελ
Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου 2018 - 19:41

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΩΡΖΟΣ

Ένα από τα ονόματα που ακούστηκε για τον Ολυμπιακό στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου είναι του Τζόελ Κάμπελ. Ο Κοσταρικανός έχει θητεύσει με μεγάλη επιτυχία για μία σεζόν στους «ερυθρόλευκους» ως δανεικός από την Άρσεναλ, όμως φέτος ταλαιπωρείται από πρόβλημα στον αστράγαλο.

Γι’ αυτό και η Μπέτις Σεβίλλη, που αγωνίζεται δανεικός, προσανατολίζεται να σπάσει το συμβόλαιο και να επιστρέψει πίσω τον Κάμπελ στην αγγλική ομάδα. Οι Πειραιώτες από την μεριά τους ξεκαθάρισαν ότι λόγω αυτού του τραυματισμού δεν σκέφτονται τώρα να κάνουν κάποια κίνηση, ενώ επιβεβαίωσαν πως είχαν ψάξει το θέμα του το περασμένο καλοκαίρι.

Πάντως, στο συμβόλαιο του Κάμπελ με τους «κανονιέρηδες» εκπνέει τον Ιούνιο, οπότε θα μείνει ελεύθερος και δεν αποκλείεται ο Ολυμπιακός να ενεργήσει για να τον κλείσει από τώρα για του χρόνου. Η ιατρική πρόβλεψη είναι πως θα ξεπεράσει τελείως τον τραυματισμό μέχρι τα μέσα του Φερβουαρίου.

Ο Κοσταρικανός είναι 25 ετών και την σεζόν 2013-2014 είχε φτάσει με τους «ερυθρόλευκους» έως τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ στο πρωτάθλημα είχε σημειώσει 8 γκολ.

Διαβάστε επίσης

Ο 19ος Βραζιλιάνος στον Θρύλο (pics, vids)

Ο 19ος Βραζιλιάνος στον Θρύλο (pics, vids)

Ο Ιγκόρ Σίλβα αποτελεί το 3ο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο και έγινε έτσι ο 19ος Βραζιλιάνος που φοράει την ερυθρόλευκη φανέλα. Το gavros.gr σας θυμίζει όλους όσους έχουν πιάσει λιμάνι από τη χώρα του καφέ..

Μπλόκο από Πέρεζ σε Καρσελά για Αλαβές

Μπλόκο από Πέρεζ σε Καρσελά για Αλαβές

Η ισπανική ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση του Παραγουανού εξτρέμ, οπότε θεωρείται απίθανο να πάρει παίκτη στην ίδια θέση, όπου αγωνίζεται και ο ακραίος του Ολυμπιακού.