Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ανοίγει ο δρόμος για Ζντιέλαρ στην Παρτιζάν

Ανοίγει ο δρόμος για Ζντιέλαρ στην Παρτιζάν
Σάββατο, 13 Ιανουαρίου 2018 - 10:38

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Σάσα Ζντιέλαρ αποτελεί… απωθημένο της Παρτιζάν εδώ και δύο τουλάχιστον χρόνια και πλέον φαίνεται πως ανοίγει ο δρόμος για να πραγματοποιήσουν οι πρωταθλητές Σερβίας αποφασιστική κίνηση για να τον κάνουν δικό τους. Ο βασικός αμυντικός χαφ της ομάδας, Εβέρτον Λουίζ (με 25 συμμετοχές φέτος) έχει αποφασίσει να μην επεκτείνει το συμβόλαιό του, που εκπνέει το καλοκαίρι και πιέζει να παραχωρηθεί άμεσα.

Έλαβε, μάλιστα, άδεια από την Παρτιζάν ώστε να μην εμφανιστεί στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας την Παρασκευή (12/1) και έτσι δεν θα ακολουθήσει την αποστολή για την Κύπρο, όπου θα πραγματοποιηθεί η χειμερινή προετοιμασία πριν από την επανέναρξη του σερβικού πρωταθλήματος. Η ιταλική ΣΠΑΛ έδειξε πιο «ζεστό» ενδιαφέρον για την απόκτησή του, ενώ με τον παίκτη έχουν ασχοληθεί και άλλοι σύλλογοι (Ροστόφ, Γκεντσλερμπιρλιγκί, Τζένοα και το Ορλάντο). Μόλις «κλείσει» η μετακίνησή του, η Παρτιζάν θα είναι σε θέση να τον αντικαταστήσει, με τον Σάσα Ζντιέλαρ να αποτελεί έναν εκ των δύο μεγάλων στόχων των «ασπρόμαυρων» του Βελιγραδίου. Ο άλλος είναι ο Ράντοσαβ Πέτροβιτς της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ο οποίος δεν παίζει στα «λιοντάρια» (μόλις επτά συμμετοχές φέτος), δεσμεύεται όμως μαζί τους έως το 2020.

Την ίδια στιγμή, ένας πρώην «ερυθρόλευκος», ο Μπάμπης Λυκογιάννης, το όνομα του οποίου είχε ακουστεί για τον Ολυμπιακό προτού ασφαλώς «κλείσει» ο Χατζισαφί, απασχολεί την Κάλιαρι.

Διαβάστε επίσης

«Οι τρεις επιλογές του Καρσελά»

«Οι τρεις επιλογές του Καρσελά»

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από το εξωτερικό οι πιθανότητες να γυρίσει στην Σταντάρ Λιέγης είναι λιγοστές - «Επιστροφή στην Ισπανία, είτε μεταγραφή σε Κίνα ή Ντουμπάι», βλέπουν οι Βέλγοι.

Θέλει προσοχή!

Θέλει προσοχή!

Το ματς με την Λαμία κρύβει πολλές παγίδες και όλοι στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο θα πρέπει να είναι 100% συγκεντρωμένοι στο στόχο τους – Πάση θυσία νίκη, για να παραμείνει η ομάδα στην κορυφή.

Γκολ και θέαμα (vid)

Γκολ και θέαμα (vid)

Ο Ολυμπιακός σαν σήμερα το 2016 υποδέχθηκε τα Χανιά στον Ναό και επικράτησε εύκολα με 6-0, χαρίζοντας πλούσιο θέαμα στους ΓΑΥΡΟΥΣ!