Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η ομιλία του Γκαρθία στο Ρέντη για το ματς με τον Πλατανιά

Η ομιλία του Γκαρθία στο Ρέντη για το ματς με τον Πλατανιά
Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου 2018 - 23:16

Ο Οσκαρ Γκαρθία δεν είναι προπονητής που μιλάει πολύ. Το αντίθετο. Επιλέγει να είναι λιγομίλητος και να απευθύνεται στους ποδοσφαιριστές του μόνο σε συγκεκριμένες περιπτώσεις. Είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμη και στη διάρκεια της προπόνησης μιλάει μόνο στο κομμάτι της τακτικής. Το οποίο αναλαμβάνει ο ίδιος και όχι οι βοηθοί του.

Την Παρασκευή, ωστόσο, ο Ισπανός θέλησε να μιλήσει στους παίκτες του, καθώς ήταν η πρώτη φορά που μαζεύτηκαν όλοι μαζί μετά από παιχνίδι (σ.σ. την Πέμπτη οι μισοί έκαναν αποθεραπεία). Και έκρινε ότι ήταν μία καλή ευκαιρία να δώσει το στίγμα της επόμενης ημέρας.

Αναλυτικά, ο 44χρονος Ισπανός ανέφερε τα εξής: «Συγχαρητήρια για τη νίκη και την πρόκριση. Κάναμε καλό παιχνίδι. Βγάλαμε κάποια σημαντικά συμπεράσματα. Είμαι ικανοποιημένος γιατί κάναμε μέσα στον αγώνα κάποια από τα πράγματα που είχαμε δουλέψει στην προπόνηση της Τρίτης. Σίγουρα, όμως, θέλουμε και πρέπει να βελτιώσουμε και άλλα στον τρόπο παιχνιδιού μας. Και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το επόμενο διάστημα».

Διαβάστε επίσης