Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Επίσημο: Στον Ερυθρό Αστέρα για 2,5 χρόνια ο Μπεν, με... super deal!

Επίσημο: Στον Ερυθρό Αστέρα για 2,5 χρόνια ο Μπεν, με... super deal!
Σάββατο, 13 Ιανουαρίου 2018 - 00:07

Ο Ερυθρός Αστέρας ανακοίνωσε και επίσημα την πρώτη του μεταγραφική κίνηση στο χειμερινό παζάρι: την απόκτηση του Μοχάμεντ Μπεν. Οπως σημειώνεται στην ενημέρωση του συλλόγου του Βελιγραδίου, ο επιθετικός από της Κομόρες έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο 2,5 χρόνων, ενώ η επίσημη παρουσίασή του θα γίνει το πρωί του Σαββάτου, από τον πρόεδρο του συλλόγου, Σβέτοζαρ Μιγιαΐλοβιτς και τον γενικό διευθυντή, Ζβέζνταν Τέρζιτς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερυθρού Αστέρα αναφέρει τα εξής: «Μετά από επιτυχημένες διαπραγματεύσεις, ο Ερυθρός Αστέρας και ο Ελ Φαρντού Μπεν, υπέγραψαν συμβόλαιο συνεργασίας. Ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού, ένας παίκτης που ήδη προπονείται με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι, υπό τις οδηγίες του προπονητή Βλάνταν Μιλόγεβιτς, ανεβάζει τον ανταγωνισμό στην επίθεση του αστέρα. Το συμβόλαιο που υπέγραψε είναι για 2,5 χρόνια.
Αύριο (σ.σ. Σάββατι) το πρωί, οι οπαδοί του Αστέρα θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά και ακόμη καλύτερα τον νέο αστέρα της ομάδας».

Αξίζει σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι ο Ολυμπιακός πέτυχε ένα σπουδαίο deal με τον Ερυθρό Αστέρα, το οποίο θα του αποφέρει περί τις 500.000 ευρώ. Ποσό εξαιρετικά μεγάλο, για ποδοσφαιριστή που δεν υπολογίζονταν για βασικός και το συμβόλαιό του έληγε τον Ιούνιο.

Και ο Μπεν, όμως, κατάφερε να υπογράψει το πρώτο μεγάλο συμβόλαιο της καριέρας του. Στις τελικές διαπραγματεύσεις καθορίστηκε ότι ο 28χρονος επιθετικός από της Κομόρες θα αμείβεται ετησίως με πάνω από 500.000 ευρώ καθαρά, ενώ στη συμφωνία περιλαμβάνονται και μπόνους, που ανεβάζουν κατακόρυφα τα έσοδα του ποδοσφαιριστή!

Ben je novo pojačanje našeg kluba. Potpisao je ugovor na dve i po godine. @ben_m31 welcome! #fkcz #czv #crvenazvezdafk #bigben

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk) στις

Διαβάστε επίσης