Ντουντούκα
Όλοι ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥ!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Μένουν όλοι εδώ για το όγδοο!

Μένουν όλοι εδώ για το όγδοο!
Σάββατο, 13 Ιανουαρίου 2018 - 18:15

Η… μάχη για τη κατάκτηση του όγδοου συνεχόμενου πρωταθλήματος είναι σε εξέλιξη και στον Ολυμπιακό τα δίνουν όλα προκειμένου να πάρουν και αυτόν τον τίτλο. Οι Πειραιώτες έχουν ενισχύσει κιόλας την ομάδα ενόψει των ματς που απομένουν και δείχνουν αποφασισμένοι να πάρουν και αυτόν τον τίτλο.

Κινούμενοι προς αυτή τη κατεύθυνση δεν έχουν σκοπό να αφήσουν κανένα από τα βασικά τους στελέχη να φύγει από την ομάδα. Αναπτύχθηκε μία φημολογία σύμφωνα με την οποία είναι πιθανό να έρθει πρόταση από την Κίνα για τον Καρίμ Ανσαριφάρντ, έναν ποδοσφαιριστή που είναι βασικότατος στη προσπάθεια του Ολυμπιακού να κατακτήσει το 45ο πρωτάθλημα.

Από την πειραϊκή ΠΑΕ μπήκε τέλος στη φημολογία περί ενδιαφέροντος για τον Ιρανό επιθετικό. Το ίδιο έκαναν και για τον Κώστα Φορτούνη, ο οποίος επίσης είναι βασικό γρανάζι της «ερυθρόλευκης» μηχανής.

«Για να τελειώνουμε με τα σενάρια Καρίμ και Φορτούνης δεν πωλούνται», αναφέρει η θέση των πρωταθλητών Ελλάδας. Ο Ολυμπιακός αυτή τη περίοδο ενισχύεται και δεν έχει σκοπό να αποδυναμωθεί και να αφήσει ποδοσφαιριστές που είναι στελέχη της ενδεκάδας και έχουν σημαντικό ρόλο στην ομάδα. Έτσι όλοι μαζί συνεχίζουν για την υλοποίηση του στόχου που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του τίτλου.

Διαβάστε επίσης

Ολοταχώς για Football League o Πλατανιάς

Ολοταχώς για Football League o Πλατανιάς

Η κρητική ομάδα γνώρισε ακόμη μία ήττα στο ελληνικό πρωτάθλημα, αυτή τη φορά από τη Ξάνθη με 3-2 και έτσι βρίσκεται ακόμη πιο κοντά στο να πέσει κατηγορία.