Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολοταχώς για Football League o Πλατανιάς

Ολοταχώς για Football League o Πλατανιάς
Σάββατο, 13 Ιανουαρίου 2018 - 18:29

Ακόμη πιο κοντά στον υποβιβασμό στη Football League βρίσκεται ο Πλατανιάς.

Η κρητική ομάδα γνώρισε ακόμη μία ήττα στο ελληνικό πρωτάθλημα, αυτή τη φορά με 3-2 από την Ξάνθη στα Πηγάδια και πλέον βρίσκεται ακόμη πιο κοντά στο να πέσει κατηγορία.

Οι Ακρίτες ήταν καλύτεροι από τους αντιπάλους τους, ωστόσο στο τέλος λίγο έλλειψε να χάσουν ότι έχτισαν στο μεγαλύτερο μέρος του ματς. Τελικά, βέβαια πανηγύρισαν τη νίκη και έριξαν έτσι ακόμη περισσότερο τις ελπίδες του Πλατανιά για παραμονή στη Superleague.

Τα γκολ της αναμέτρησης σημείωσαν οι Γέντρισεκ στο 5’ και στο 78’ και ο Μπαξεβανίδης στο 27’ για τους γηπεδούχους, ενώ για τους φιλοξενούμενους σκόραραν οι Ενσικουλού στο 80’ και ο Πετρόπουλος στο 88’ της αναμέτρησης.

ΞΑΝΘΗ 3

(Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Φλίσκας, Λισγάρας, Κασάδο, Λουσέρο (46' λ. τρ. Καμαρά), Ντε Λούκας (61' Φασίδης), Μεχία, Κίκε (82' Σιλά), Γέντρισεκ, Τριάδης.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 2

(Μανουέλ Ρόκα): Κλιάιτς, Ουές (68' Παπανικολάου), Καρυπίδης, Ντικαμονά, Βάντερσον, Ντουαλά (68' Γκζέλτσακ), Δημούτσος, Μαλσά, Ενσικουλού, Κοροβέσης, Πετρόπουλος.

Διαβάστε επίσης

Μοιρασιά στη Ριζούπολη

Μοιρασιά στη Ριζούπολη

Ισόπαλοι με 1-1 ήρθαν ο Απόλλων Σμύρνης κόντρα στον Πανιώνιο για την 17η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος.

Μένουν όλοι εδώ για το όγδοο!

Μένουν όλοι εδώ για το όγδοο!

Διαψεύδει η πειραϊκή ΠΑΕ τα σενάρια για Ανσαριφάρντ και Φορτούνη. Όλα τα βασικά στελέχη παραμένουν στην πρώτη γραμμή της… μάχης για τον τίτλο.