Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μοιρασιά στη Ριζούπολη

Μοιρασιά στη Ριζούπολη
Σάββατο, 13 Ιανουαρίου 2018 - 19:34

Χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση του Απόλλωνα Σμύρνης με τον Πανιώνιο για την 17η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος.

Οι δύο ομάδες αλληλοεξουδετερώθηκαν και έτσι δεν μπόρεσαν να φύγουν με τους 3 βαθμούς της νίκης από το συγκεκριμένο αγώνα, με τους γηπεδούχους να μην μπορούν να φτάσουν στο τρίποντο ούτε στο σημερινό αγώνα.

Στο 38’ ο Μπαρτολίνι άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, ωστόσο στο 78’ με αυτογκόλ του τερματοφύλακα του Πανιωνίου Τσόβιτς, οι «κυανέρυθροι» ισοφάρισαν για το τελικό 1-1. Τυχερό το γκολ των φιλοξενούμενων με το σουτ του Μασούρα να βρίσκει στο δοκάρι και στη συνέχεια στην πλάτη του Τσόβιτς πριν καταλήξει στα δίχτυα της εστίας του.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 1
(Γ. Παράσχος): Τσόβιτς, Στάθης, Κύργιας, Μπαρτολίνι, Κούρος, Παπάζογλου, Κονέ, Μενδρινός (80' Ντεβέσα), Ναδάλες, Αλμπάνης, Καστιγιέχος (84' Σιατραβάνης).
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 1
(Μ. Γρηγορίου): Κότνικ, Βλάχος, Μπανανά, Γκιοατά, Σαραμαντάς (64' Παπαγεωργίου), Κόρμπος, Σιώπης (64' Σαββίδης), Μασούρας, Σπιριντόνοβιτς, Λάμπρου (46' Γεσίλ), Ντουρμισάι.

Διαβάστε επίσης

Χαμόγελα και στη Βαρκελώνη για Όσκαρ

Χαμόγελα και στη Βαρκελώνη για Όσκαρ

Οι Καταλανοί ασχολούνται εκτενώς με τον συμπατριώτη τους και την δουλειά στον Θρύλο. Νέο δημοσίευμα στην «Mundo Deportivo»: «Αρχίζει να βάζει την σφραγίδα του».

Ολοταχώς για Football League o Πλατανιάς

Ολοταχώς για Football League o Πλατανιάς

Η κρητική ομάδα γνώρισε ακόμη μία ήττα στο ελληνικό πρωτάθλημα, αυτή τη φορά από τη Ξάνθη με 3-2 και έτσι βρίσκεται ακόμη πιο κοντά στο να πέσει κατηγορία.