Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ζουράρις: Μη αναστρέψιμη περίπτωση υφυπουργού Παιδείας και Αλητείας

Ζουράρις: Μη αναστρέψιμη περίπτωση υφυπουργού Παιδείας και Αλητείας
Κυριακή, 14 Ιανουαρίου 2018 - 09:26

Ζουράρις. Κώστας Ζουράρις. Ο ρομπέν των δασών της γελοιότητας. Αυτός, ο ύψιστος... ανήρ. Αυτός. Το πρόσωπο της σύγχρονης κυβερνητικής σκηνής του τόπου. Ο εκφραστής της απόλυτης πολιτικής, κοινωνικής, ηθικής, αισθητικής παρακμής. Ενας κοινός χούλιγκαν των εδράνων της βουλής. Ενας επώνυμος υβριστής - αλητάκος της σειράς, που φόρεσε τα σανδάλια και το παρεό του και αποφάσισε να αναδείξει τη χυδαία του προσωπικότητα και τον ακόμη χυδαιότερο λόγο του στο πανελλήνιο, στη Βουλή. Για ακόμη μία φορά.

Για άλλη μια φορά, πιστός στο «κυβερνητικό πρόγραμμα» διαβολής του Ολυμπιακού, ο Υφυπουργός Παιδείας (?), Έρευνας και Θρησκευμάτων του κυβερνητικού υβριδίου των Συριζανέλ, αποφάσισε και πάλι να ΒΡΙΣΕΙ τους οπαδούς του Ολυμπιακού. Και το έκανε σκαιά, εμετικά και ξεκάθαρα αναντίστοιχα στον θεσμικό ρόλο του. Αλλά από την άλλη, όπως ακριβώς αρμόζει στη δική του περίπτωση, βεβαίως.

Όπως και πριν από λίγους μήνες, ο Ζουράρις χρησιμοποίησε εμετικό σύνθημα των οπαδών του ΠΑΟΚ που υβρίζουν τον Ολυμπιακό και τον Πειραιά. Και το «τραγούδησε» στον... αέρα του ραδιοφωνικού σταθμού «Metropolis» της Θεσσαλονίκης. Όπως ακριβώς είχε κάνει σε τηλεοπτική θλιβερή παρουσία του τον περασμένο Απρίλιο.

Να τον χαίρεται η Κυβέρνηση και να τον διατηρήσει στη θέση του, μην τυχόν και χάσει την κυβερνητική πλειοψηφία. Να τον διατηρήσει και υφυπουργό παιδείας, για να μορφώνει τα παιδιά μας με το ήθος και τη λαμπρή προσωπικότητά του.

Να τον χαίρεται και ο «καθ' εικόνα και ομοίωση» αρχηγός της πολιτικής του παράταξης, κ. Παναγιώτης Καμμένος. Είναι ο συνεργάτης που του αρμόζει. Ο ένας με τα κωλοδάχτυλα, ο άλλος με τις ύβρεις και τις χυδαιολογίες, ταιριάζουν. Αλλά η δική τους χυδαιότητα δεν ταιριάζει σε τούτη τη χώρα. Δεν ταιριάζει ακόμη και στον χειρότερο χούλιγκαν. Να τους χαίρεστε. Ο κόσμος τους έχει ήδη κρίνει. Και το ίδιο θα κάνει και η ιστορία. Όπως έχει κάνει για κάθε πολιτικό φελλό που έχει επιπλεύσει στο πέρας των χρόνων στον αφρό των λημμάτων.

Embed Music Files - Podcast Hosting -

ΤΟ ΔΙΣ ΕΞΑΜΑΡΤΕΙΝ

Παραθέτουμε αυτούσιο και το κείμενο του gavros.gr από τον 06/04/2017 υβριστικό παροξυσμό του Ζουράρι εναντίον του Ολυμπιακού. Για να γίνει αντιληπτό ότι η δική περίπτωση είναι μη αναστρέψιμη. Επαναλαμβάνουμε: Να τον χαίρονται...

Πολιτικός χούλιγκαν, «διανοούμενος» οχετός...


Ανοίγοντας ένα λεξικό, μπορεί εύκολα να διαπιστώσετε την πολλαπλή σημασία της λέξης «ΜΑΛΑΚΙΑ». Κατά περίπτωση, παίρνει τις εξής έννοιες: 1) Αυνανισμός, 2) Αποχαύνωση από τον αυνανισμό, 3) Ηλίθια ή ανούσια πράξη ή 4) Ανούσιος, βλακώδης λόγος. Ε, στην περίπτωση του Ζουράρι η λέξη... αναβαθμίστηκε και έλαβε μία άλλη έννοια.

Αυτή η ανεκδιήγητη, ντροπιαστική περίπτωση πολιτικού... ανδρός, απέδειξε ξανά ότι αποτελεί όνειδος για το σύνολο της πολιτικής της χώρας, ενώ και μόνο το γεγονός ότι κατέχει τη θέση του Υφυπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, αποτελεί μέγιστη ντροπή και κατάντια για τον κυβερνητικό συνδυασμό ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Τι έκανε ΠΑΛΙ ο εν λόγω πολιτικός χούλιγκαν; Το μεσημέρι της Πέμπτης εμφανίστηκε στην εκπομπή του Μπογδάνου στον ΣΚΑΪ. Για την ακρίβεια, εμφανίστηκε με φανελάκι του ΠΑΟΚ κάτω από τον συνδυασμό πουκάμισο-γιλέκο. Και καλά, ο ίδιος μπορεί να κυκλοφορεί όπως θέλει, αφού θέλει να κάνει τον καραγκιόζη. Το θέμα, ωστόσο, είναι τι λέει. Και όχι πως εμφανίζεται.

Τι είπε; Στο τέλος της εκπομπής, λοιπόν, ο Μπογδάνος τον... παρακάλεσε να του δώσει έναν "ηχηρό" τίτλο για να παίξει στο δελτίο, μία δήλωση που θα έκανε «ντόρο», όπως είπε. Αρχικά ο Ζουράρις του έκανε... ναζάκια, λέγοντάς «τι μου τάζεις;», ο παρουσιαστής του απάντησε «δημοσιότητα» και ο... διανοούμενος οχετός του επεσήμανε με στόμφο ότι «Σιγά τη δημοσιότητα. Την έχω όποτε θέλω εγώ, στην τσέπη μου. Γεννήθηκα δημόσιος και του δρόμου». Πόση αλήθεια, περιλαμβάνει αυτή η τελευταία πρόταση...

Μετά τα... ναζάκια τους, λοιπόν, ο Ζουράρις έκανε την... πολιτική του δήλωση. Ποια ήταν αυτή; «Αφού είμαι και στον Πειραιά», επεσήμανε, για να δώσει έμφαση, συνέχισε εκστομίζοντας ένα χυδαίο σύνθημα των οπαδών του ΠΑΟΚ κατά του Ολυμπιακού και των οπαδών του. Χυδαίες ύβρεις On Camera και σε Live μετάδοση από έναν ΚΟΙΝΟ ΥΒΡΙΣΤΗ.

Οσα είπε ο Ζουράρις δεν προκαλούν έκπληξη. Απλώς επιβεβαιώνουν το ποιόν του και συμπληρώνουν το παζλ των αλήτικων αναφορών του κατά της ομάδας του Πειραιά και των οπαδών. Αυτή τη φορά, όμως, δεν μίλησε στις... διαλέξεις που κάνει στους φίλους του, δεν μίλησε ως ένας γραφικός δήθεν διανοούμενος, αλλά ως ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ, ως ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ. Ως ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ!

Εάν υβριστές και χυδαιολόγοι όπως ο Ζουράρις εκφράζουν τον κυβερνόντα συνδυασμό, να τον χαίρονται. Αλλά να είναι βέβαιοι πως όταν έρθει η στιγμή ο κάθε πολιτικός χούλιγκαν θα πάει στη θέση του. Εάν η Κυβέρνηση δεν τιμωρήσει παραδειγματικά τα πολιτικά της σκουπίδια και δεν πάρει επίσημη θέση για όσα είπε ένας ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ, τότε οικειοποιείται τα λεγόμενά του. Και μαζί την μπόχα που αναδίδουν.

Απολαύστε ένα «εκλεκτό» μέλος της Κυβέρνησης...

Διαβάστε επίσης