Ντουντούκα
Κάτι φοβούνται τα παιδιά, γιατί το… συμβόλαιο του Λάζαρου το κρατούν κρυφό!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Κλαμπ διεθνούς κύρους ο Ολυμπιακός»

«Κλαμπ διεθνούς κύρους ο Ολυμπιακός»
Σάββατο, 13 Ιανουαρίου 2018 - 21:48

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΩΡΖΟΣ

Με τις καλύτερες προοπτικές και με μεγάλες προσδοκίες είχε αποκτηθεί από την Γιουβέντους ο Νίκολα Λεάλι το 2012 σε ηλικία 19 ετών. Οι «μπιανκονέρι» είχαν καταβάλλει 4 εκατ. ευρώ για να αποκτήσουν από την Μπρέσια, όμως μέχρι τώρα δεν δικαιώνει τις προβλέψεις. Κι αν πέρυσι με την παρουσία του στον Ολυμπιακό προσπάθησε να γυρίσει την κατάσταση, φέτος στην Ζούλτε Βάρεγκεμ τα πράγματα δεν πηγαίνουν καθόλου καλά.

Αυτό είναι και το συμπέρασμα που προκύπτει στο ρεπορτάζ της ιστοσελίδας contra-ataque και τους συνεχόμενους δανεισμούς του Λεάλι, αλλά οι Ιταλοί βρίσκουν την ευκαιρία και πλέκουν το εγκώμιο του Θρύλου. «Μετά την παρουσία του στην Φροζινόνε δόθηκε στον Λεάλι η ευκαιρία να παίξει σε ένα κλαμπ διεθνούς κύρους, όπως είναι ο Ολυμπιακός», επισημαίνεται μεταξύ άλλων στο δημοσίευμα.

Ο 25χρονος Λεάλι (τα κλείνει τον επόμενο μήνα) έχει χάσει την θέση βασικού στην βελγική ομάδα και στην Γιουβέντους προβληματίζονται. Η μεταγραφή του είχε γίνει με το σκεπτικό αν αντικαταστήσει τον Μπουφόν στο μέλλον, όμως δεν δικαιώνει τις προσδοκίες. Μάλιστα, γίνεται μνεία για τα σημαντικά λάθη που έκανε πέρυσι στους «16» του Europa League με αντίπαλο την Μπεσίκτας και έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στον αποκλεισμό του Ολυμπιακού.

«Η καλύτερη εμπειρία και η μόνη πρωταθληματική στην καριέρα του Λεάλι ήταν στην ελληνική ομάδα, αλλά και εκεί μη νομίζετε, δεν έμειναν ευχαριστημένοι οι οπαδοί του Ολυμπιακού μαζί του», σημειώνεται.

Διαβάστε επίσης

«Δίνει Κονέ, παίρνει Εμενίκε»

«Δίνει Κονέ, παίρνει Εμενίκε»

Κρίσιμο χαρακτηρίζουν οι Ισπανοί το επόμενο 48ωρο για την μεταγραφή του Ιβοριανού στράικερ στην Λεβάντε. Η Σίβασπορ θέλει να τον αντικαστήσει με τον φορ του Ολυμπιακού.