Ντουντούκα
Κάτι φοβούνται τα παιδιά, γιατί το… συμβόλαιο του Λάζαρου το κρατούν κρυφό!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο ΠΑΟ ήθελε να γίνει το ματς στη Λιβαδειά!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο ΠΑΟ ήθελε να γίνει το ματς στη Λιβαδειά!
Σάββατο, 13 Ιανουαρίου 2018 - 20:33

Πέρασε μία ακόμα πολύ δύσκολη εβδομάδα για τον ΠΑΟ. Μία εβδομάδα κατά τη διάρκεια της οποίας οι «πράσινοι» μετρούσαν ευρώ-ευρώ τα χρήματα τους για το ταξίδι στη Λιβαδειά. Άλλοι έβαλαν τις βενζίνες, άλλοι τα σουβλάκια του Κωνσταντίνου και το θέμα ήταν ποιος θα πληρώσει τη διαμονή τους στην πόλη της Βοιωτίας.

Λεφτά για διανυκτέρευση δεν υπήρχαν. Μετά κόπων και εράνων βρέθηκαν και αυτά. Τελικά ο ΠΑΟ στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και ως μεγάλος σύλλογος που δεν υπάρχει άλλος, πήγε στη Λιβαδειά από τη παραμονή του ματς. Αν όμως δεν σε θέλει πάντα κάτι θα γίνει να στραβώσει το πράγμα.

Στη Βοιωτία άνοιξαν οι ουρανοί, το γήπεδο του Λεβαδειακού έγινε λίμνη και ο διαιτητής Ευαγγέλου διέκοψε το ματς μετά από δέκα ποιοτικά λεπτά. Όσο περίεργο κι αν φαίνεται στον ΠΑΟ υπήρξαν αντιδράσεις για την απόφαση του Ευαγγέλου να διακόψει το ματς και να το συνεχίσει την Κυριακή στις 19:30.

Οι «πράσινοι» ζήτησαν να διεξαχθεί κανονικά η αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό χωρίς να τους ενδιαφέρει η εξέλιξη του ματς. Ο διαιτητής Ευαγγέλου καταδίκασε τον ΠΑΟ σε δεύτερη διανυκτέρευση στη Λιβαδειά. Αλήθεια που θα βρεθούν τα χρήματα να πληρωθεί το ξενοδοχείο; Γι’ αυτό και οι άνθρωποι του ΠΑΟ ζητούσαν επίμονα να τελειώσει το ματς. Ας ελπίσουμε πως δεν θα φεσώσουν τους ανθρώπους και πως θα βρουν τα χρήματα για δεύτερη διανυκτέρευση…

Διαβάστε επίσης

«Δίνει Κονέ, παίρνει Εμενίκε»

«Δίνει Κονέ, παίρνει Εμενίκε»

Κρίσιμο χαρακτηρίζουν οι Ισπανοί το επόμενο 48ωρο για την μεταγραφή του Ιβοριανού στράικερ στην Λεβάντε. Η Σίβασπορ θέλει να τον αντικαστήσει με τον φορ του Ολυμπιακού.

Χαμόγελα και στη Βαρκελώνη για Όσκαρ

Χαμόγελα και στη Βαρκελώνη για Όσκαρ

Οι Καταλανοί ασχολούνται εκτενώς με τον συμπατριώτη τους και την δουλειά στον Θρύλο. Νέο δημοσίευμα στην «Mundo Deportivo»: «Αρχίζει να βάζει την σφραγίδα του».