Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Δίνει Κονέ, παίρνει Εμενίκε»

«Δίνει Κονέ, παίρνει Εμενίκε»
Σάββατο, 13 Ιανουαρίου 2018 - 21:03

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΩΡΖΟΣ

Οι επόμενες 48 ώρες ίσως κρίνουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας του Εμανουέλ Εμενίκε. Ο Νιγηριανός εξαρτάται κατά πολύ από τις διαπραγματεύσεις της Λεβάντε με την Σίβασπορ για την μεταγραφή του Αρούνα Κονέ και εφόσον ο Ιβοριανός μετακινηθεί στην ομάδα της Πριμέρα Ντιβισιόν, τότε στην Τουρκία βλέπουν πιθανό αντικαταστάτη του τον επιθετικό του Ολυμπιακού.

«Δε νομίζω ότι η Σίβασπορ θα είναι η τελευταία ομάδα που θα αγωνιστώ», δήλωσε ο Κονέ στο τουρκικό τηλεοπτικό δίκτυο TRT Spor το βράδυ της Παρασκευής και είναι προφανής η επιθυμία να πάρει μεταγραφή στην Λεβάντε. Στην Ισπανία θεωρούν πολύ σημαντικές τις συζητήσεις που γίνονται αυτές τις μέρες και πιστεύουν ότι όλα πρέπει να ολοκληρωθούν νωρίς, διότι η ομάδα από την Βαλένθια επείγεται για ενίσχυση.

«Δίνει Κονέ, παίρνει Εμενίκε», επισημαίνει στο ρεπορτάζ της ιστοσελίδας levante-emv, στην οποία τονίζεται ότι «… οι πληροφορίες από την Τουρκία αναφέρουν πως υπάρχει αρχική συμφωνία της Σίβασπορ με τον Εμενίκε για να αντικαταστήσει τον Κονέ».

Στον Ολυμπιακό εύχονται να πάνε όλα καλά και να βρεθεί άκρη με την τουρκική ομάδα και τον Εμενίκε, ο οποίος δεν έχει αφήσει καθόλου καλές εντυπώσεις από την αγωνιστική συμπεριφορά του στους «ερυθρόλευκους».

Διαβάστε επίσης

«Κλαμπ διεθνούς κύρους ο Ολυμπιακός»

«Κλαμπ διεθνούς κύρους ο Ολυμπιακός»

Οι Ιταλοί πλέκουν το εγκώμιο του Θρύλου σε δημοσίευμα σχετικά με την καριέρα του Λεάλι, αλλά για τον πρώην γκολκίπερ των «ερυθρόλευκων» βλέπουν δυσοίωνο μέλλον