Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βούλιαξε η Κέρκυρα από 16 οπαδούς του ΠΑΟΚ!

Βούλιαξε η Κέρκυρα από 16 οπαδούς του ΠΑΟΚ!
Κυριακή, 14 Ιανουαρίου 2018 - 09:50

Σείστηκε η Κέρκυρα το απόγευμα του Σαββάτου κατά την άφιξη της αποστολής του ΠΑΟΚ στο αεροδρόμιο του νησιού. Τέτοιο πράγμα δεν έχει συμβεί ποτέ ξανά και άπαντες έμειναν άφωνοι με το πάθος των ηρωικών οπαδών που υποδέχτηκαν τους Θεσσαλονικείς.

Πραγματικός χαμός έγινε από 16 ΠΑΟΚτζήδες ενόψει του αμφίρροπου αγώνα που αναμένεται να γίνει την Κυριακή το απόγευμα στο γήπεδο του νησιού. Είναι από τα ματς που τα περιμένει με κομμένη την ανάσα όλη η ποδοσφαιρική Ελλάδα και λογικό να βγήκαν στους δρόμους οι φίλοι του ΠΑΟΚ.

Ακούστηκε, όμως και το αμίμητο σύνθημα από τους 16 ηρωικούς. «Να τοι, να τοι, οι πρωταθλητές», φώναζαν και έμειναν άπαντες άφωνοι. Πρώτη φορά ακούγεται αυτό το σύνθημα για ομάδα που βρίσκεται στη τρίτη θέση της βαθμολογίας. Και κάποιος που δεν ξέρει πρόσωπα και καταστάσεις σκέφτεται ότι «αυτή η ομάδα μπορεί να είναι κάτοχος του τίτλου».

Γι’ αυτό και στην φωτογραφία του θέματος σας έχουμε βάλει όλους τους τίτλους του ΠΑΟΚ. Το 1985 ήταν το τελευταίο πρωτάθλημα της ομάδας του Ιβάν Σαββίδη. Ακόμα τραγουδούν για εκείνη την ομάδα;

Και επειδή η κουβέντα πήγε στους τίτλους τα βάλαμε και κάτω κάνοντας μία απλή μαθηματική πράξη. Ο ΠΑΟΚ έχει 91 χρόνια ιστορίας και σε αυτά έχει κατακτήσει επτά τίτλους, πέντε κύπελλα και δύο πρωταθλήματα. Δηλαδή κατακτά τίτλο ανά 13 χρόνια!

Διαβάστε επίσης

Πάτησε γήπεδο και γυρίζει ο Οτζίτζα

Πάτησε γήπεδο και γυρίζει ο Οτζίτζα

Από το καλό στο καλύτερο εξελίσσεται η αποθεραπεία του Βέλγου χαφ που ετοιμάζεται για την επιστροφή στη δράση. Πότε αναμένεται να τεθεί στη διάθεση του Όσκαρ Γκαρθία.