Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Φορτσάρει ο Κάμπελ για την επιστροφή του (vid)

Φορτσάρει ο Κάμπελ για την επιστροφή του (vid)
Κυριακή, 14 Ιανουαρίου 2018 - 01:07

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΩΡΖΟΣ

Προσωρινά… στοπ έχουν βάλει στον Ολυμπιακό για τις μεταγραφές, καθώς προτεραιότητα έχουν οι αποχωρήσεις, ώστε να γίνει ξεσκαρτάρισμα το ρόστερ. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι δεν ενεργούν για αργότερα και ο Τζόελ Κάμπελ είναι ένας ποδοσφαιριστής που γνωρίζουν τις δυνατότητές του. Η Μπέτις Σεβίλλη θέλει να λήξει ο δανεισμός, λόγω τραυματισμού, όμως ο Κοσταρικανός έχει πεισμώσει και ανέβασε βίντεο που δείχνει ότι πατάει καλά στον λαβωμένο του αστράγαλο και φορτσάρει για την επιστροφή του.

«Δεν μένει πολύ. Ένα βήμα κάθε φορά», έγραψε ο 25χρονος εξτρέμ στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter και ανέβασε αυτό το βίντεο για του λόγου το αληθές:

Η ισπανική ομάδα σχεδιάζει να πάρει άλλον ποδοσφαιριστή στην θέση του Κάμπελ, όπως μεταδίδουν από την Ανδαλουσία και προφανώς αυτό βολεύει τους συλλόγους που επιθυμούν συνεργασία μαζί του. Από τον Ολυμπιακό ναι μεν διέψευσαν ότι υπήρξε επαφή για την μεταγραφική περίοδο που διανύουμε, όμως παραδέχτηκαν πως έγινε κίνηση το περασμένο καλοκαίρι.

Το συμβόλαιο του Κάμπελ με την Άρσεναλ ολοκληρώνεται τον προσεχές Ιούνιο και από την στιγμή που δεν βρίσκεται στο πλάνο των «κανονιέρηδων», είτε τώρα, είτε το καλοκαίρι το κόστος για την απόκτησή του θα είναι μηδενικό, αρκεί να ικανοποιηθεί ο ίδιος οικονομικά.

Το επιπλέον κίνητρο του 25χρονου είναι η συμμετοχή στο Μουντιάλ της Ρωσίας, καθώς έχει προκριθεί η Κόστα Ρίκα και είναι στον ίδιο όμιλο με τις Βραζιλία, Ελβετία και Σερβία.

Διαβάστε επίσης

«Κλαμπ διεθνούς κύρους ο Ολυμπιακός»

«Κλαμπ διεθνούς κύρους ο Ολυμπιακός»

Οι Ιταλοί πλέκουν το εγκώμιο του Θρύλου σε δημοσίευμα σχετικά με την καριέρα του Λεάλι, αλλά για τον πρώην γκολκίπερ των «ερυθρόλευκων» βλέπουν δυσοίωνο μέλλον