Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Χρόνια Πολλά Αντώναρε (pic)

Χρόνια Πολλά Αντώναρε (pic)
Κυριακή, 14 Ιανουαρίου 2018 - 13:04

Τα γενέθλιά του έχει σήμερα ο Αντώνης Νικοπολίδης. Ο Αρτινός και ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες που πέρασαν ποτέ από τον Ολυμπιακό, συμπληρώνει τα 47 του χρόνια. Γεννήθηκε σαν σήμερα το 1971 και με τον Ολυμπιακό κατάφερε να κάνει πράξη τα όνειρά του.

Με την «ερυθρόλευκη» φανέλα αγωνίστηκε από το 2005 έως και το 2011 και έχοντας συμπληρώσει 180 παιχνίδια, κατέκτησε έξι πρωταθλήματα Ελλάδας και άλλα τέσσερα Κύπελλα, που τα συνδύασε με νταμπλ. Με την Εθνική ομάδα της Ελλάδας είχε 90 συμμετοχές και ήταν βασικός στέλεχος στην κατάκτηση του EURO το 2004.

Μάλιστα, διετέλεσε για πάρα πολύ σύντομο χρονικό διάστημα υπηρεσιακός τεχνικός του Ολυμπιακού, ενώ έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα και ως βοηθός.

Χρόνια Πολλά σπουδαίε Αντώνη, να τα εκατοστίσεις και να είσαι πάντα καλά.

Λίγη ώρα αργότερα, του ευχήθηκε και η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Διαβάστε επίσης

Δεύτερο σπίτι τους το Ρέντη!

Δεύτερο σπίτι τους το Ρέντη!

Ατελείωτες ώρες στο προπονητικό κέντρο για τον Όσκαρ Γκαρθία και τους συνεργάτες. Έχουν έρθει αποφασισμένοι να πετύχουν.

«Με τον Κέβιν, πρωταθλητές»

«Με τον Κέβιν, πρωταθλητές»

Ο στόχος του Ολυμπιακού σύμφωνα με τον Σεμπά, που μίλησε για τον ίδιο, τον Βέλγο που ήρθε ξανά στον Θρύλο, αλλά και πώς θα γίνει αυτό.

Ο Γκαρθία είναι κανονικός προπονητής…

Ο Γκαρθία είναι κανονικός προπονητής…

Η κουβέντα για το 4-3-3, η απουσία του Οτζίτζα που το απαγορεύει και ο Κέβιν που θα κολλήσει με τους παίκτες που έχου6ν κάνει όλη τη δουλειά μπροστά. Γράφει ο Δημήτρης Γρηγορόπουλος.