Ντουντούκα
Όσοι δεν είναι υπερήφανοι και χαρούμενοι, δεν θα φοράνε αυτή τη φανέλα!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Δεύτερο σπίτι τους το Ρέντη!

Δεύτερο σπίτι τους το Ρέντη!
Κυριακή, 14 Ιανουαρίου 2018 - 14:08

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν είναι καθόλου εύκολο το έργο που έχει αναλάβει ο Όσκαρ Γκαρθία και οι συνεργάτες του. Ο ίδιος και το τιμ του γνωρίζουν πολύ καλά πως στα χέρια τους έχουν τις τύχες μίας ομάδας, η οποία έχει πολύ μεγάλες απαιτήσεις και η πίεση είναι κάτι παραπάνω από ασφυκτική. Ειδικά το φετινό πρωτάθλημα δεν αφήνει και πολλά περιθώρια λάθους.

Γι’ αυτό το λόγο ο Όσκαρ Γκαρθία δεν έχει σκοπό να προχωρήσει σε ριζικές αλλαγές στην ομάδα. Η πίεση γι’ αποτελέσματα είναι τέτοια που δεν έχει σκοπό να κάνει πειράματα, τα οποία μπορεί να αποβούν μοιραία.

Οι πρώτες του ημέρες στο Ρέντη δεν είναι καθόλου απλές. Ο Όσκαρ και το επιτελείο του περνάνε ατελείωτες ώρες στο προπονητικό κέντρο. Μέχρι αργά το βράδυ μένουν στο προπονητήριο. Τις περισσότερες ημέρες φεύγουν γύρω στις 23:00 από το Ρέντη και το πρωί δίνουν ξανά το παρών.

Μαζί με τους Ρούμπεν Μαρτίνεθ, Κίκε Σανθ και Αντόνιο Πούσε μελετάει τα πάντα. Κάνει τρομερή δουλειά το επιτελείο του Καταλανού με τους ανθρώπους της ομάδας να έχουν πάθει την πλάκα τους. Κλεισμένοι στο γραφείο τους επί ώρες πριν και μετά τη προπόνηση. Περνάνε τα πάντα από κόσκινο. Τόσο τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, όσο και τους αντιπάλους που θα βρει απέναντι του ο Ολυμπιακός.

Οι πρώτες μέρες του Γκαρθία και των ανθρώπων του δεν είναι καθόλου απλές. Το γνώριζε και εκείνος πως τον περιμένει αρκετή δουλειά, αλλά έχει έρθει και θέλει να πετύχει. Στο Ρέντη θα γευματίσει και θα φύγει για μερικές ώρες ξεκούρασης. Ξέρει πως είναι η μία μεγάλη ευκαιρία για τον ίδιο και το επιτελείο του και έχει σκοπό να την αρπάξει.

Διαβάστε επίσης

Ψυχάκιας, αλλά τίμιος…

Ψυχάκιας, αλλά τίμιος…

Τα τυπικά απομένουν για την μετακίνηση του Ντιόγκο Φιγκέιρας στην Μπράγκα. Φεύγει από τον Ολυμπιακό έχοντας τις καλύτερες επιδόσεις της καριέρας του με την ερυθρόλευκη φανέλα. Γράφει ο Δημήτρης Γρηγορόπουλος.

Χρόνια Πολλά Αντώναρε (pic)

Χρόνια Πολλά Αντώναρε (pic)

Ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες που πέρασαν ποτέ από τον Ολυμπιακό, ο Αντώνης Νικοπολίδης έχει σήμερα τα γενέθλιά του.