Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«ΖΗΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΓΝΩΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Ή ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΣΗΜΕΡΑ» (pic+vid)

«ΖΗΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΓΝΩΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Ή ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΣΗΜΕΡΑ» (pic+vid)
Κυριακή, 14 Ιανουαρίου 2018 - 13:22

Άστραψε και βρόντηξε ο Δημήτρης Καμμένος, μετά τα όσα είπε για τον κόσμο του Ολυμπιακού ο Ζουράρις. Αυτός ο άνθρωπος που δεν κάνει τίποτε άλλο από το να βρίζει τον λαό της ομάδας από το πρωί έως το βράδυ. Ο κ. Καμμένος, ανάρτησε μήνυμα στα social media σχετικά με τις δηλώσεις του Ζουράρι, τις ανεκδιήγητες αυτές δηλώσεις και απαίτησε να ζητήσει συγνώμη από τον κόσμο του Ολυμπιακού ή αν δεν το κάνει, πολύ απλά να παραιτηθεί.

«ΩΣ ΕΔΩ κ. ΖΟΥΡΑΡΗ. Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΑΝΟΧΗ ΜΟΥ, ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ. ΖΗΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΓΝΩΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, Ή ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΣΗΜΕΡΑ», ήταν το μήνυμα του Καμμένου.



Από εκεί και πέρα, είχαν προηγηθεί και δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, σύμφωνα με τις οποίες, είπε στην κυβέρνηση να αναλάβει το θέμα και να του βάλουν μυαλό. Αν δεν μπορέσουν να το κάνουν, ας τον διώξουν. «Ή θα του βάλουν μυαλό ή να φύγει από την κυβέρνηση. Δεν θα ανεχθούμε δεύτερη προσβολή από τον Ζουράρι για τους οπαδούς των δύο ομάδων (σ.σ. είχε μιλήσει και για τον Άρη). Είναι διχαστικές δηλώσεις που δυναμιτίζουν το κλίμα», τόνισε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ και συνέχισε.

«Ή ο Δημήτρης Καμμένος ή ο Ζουράρις. Να παρθούν αποφάσεις σήμερα. Ας αποφασίσει ο πρωθυπουργός και ο Πάνος Καμμένος. Δεν χωράει ούτε το "ποιητική αδεία". Θα πρέπει να γίνει σοβαρή συζήτηση πλέον. Υπάρχει σοβαρό ζήτημα, εγώ δεν ξανακάνω πίσω. Δεν επιτρέπω σε κανέναν να με προσβάλει επί προσωπικού».

Δείτε το σχετικό βίντεο

Διαβάστε επίσης

Δεύτερο σπίτι τους το Ρέντη!

Δεύτερο σπίτι τους το Ρέντη!

Ατελείωτες ώρες στο προπονητικό κέντρο για τον Όσκαρ Γκαρθία και τους συνεργάτες. Έχουν έρθει αποφασισμένοι να πετύχουν.

Χρόνια Πολλά Αντώναρε (pic)

Χρόνια Πολλά Αντώναρε (pic)

Ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες που πέρασαν ποτέ από τον Ολυμπιακό, ο Αντώνης Νικοπολίδης έχει σήμερα τα γενέθλιά του.

«Με τον Κέβιν, πρωταθλητές»

«Με τον Κέβιν, πρωταθλητές»

Ο στόχος του Ολυμπιακού σύμφωνα με τον Σεμπά, που μίλησε για τον ίδιο, τον Βέλγο που ήρθε ξανά στον Θρύλο, αλλά και πώς θα γίνει αυτό.