Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Είναι δύσκολο το παιχνίδι με τη Λαμία

Είναι δύσκολο το παιχνίδι με τη Λαμία
Κυριακή, 14 Ιανουαρίου 2018 - 14:40

Με τη Λαμία παίζει αύριο ο Ολυμπιακός. Ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως δύσκολο είναι κάθε ματς με μια νεοφώτιστη ομάδα. Και η Λαμία είναι μια από αυτές. Σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να ανοιχτεί, απλά θα περιμένει κλεισμένη στα καρέ της τον Ολυμπιακό και ό,τι βγάλει από τις αντεπιθέσεις από εκεί και πέρα.

Στον Ολυμπιακό γνωρίζουν πως το παιχνίδι με τη Λαμία αύριο θα είναι δύσκολο. Κανείς δεν λέει φυσικά πως η ομάδα δεν είναι καραφαβορί. Και έτσι είναι τα πράγματα. Ο Θρύλος έχει τις περισσότερες ελπίδες για τη νίκη και θα προσπαθήσει να φτάσει σε αυτό το καλό αποτέλεσμα προκειμένου να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Στο Ρέντη όλοι ξέρουν πως αυτό το παιχνίδι είναι δύσκολο. Απέναντι σε μια καλή ομάδα που μπορεί να μην έχει κερδίσει πρόσφατα, αλλά τα περισσότερα αποτελέσματά της είναι ισοπαλίες. Με τον Όσκαρ Γκαρθία, πάντως, να έχει συμπληρώσει μερικές ημέρες στον πάγκο, σε καμία περίπτωση δεν θα παρουσιαστεί αδιάφορος ο Ολυμπιακός.

Η ομάδα θα μπει από την αρχή στο ντεμπούτο του Ισπανού τεχνικού σε αγώνα πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό, με μοναδικό στόχο να εφαρμόσει τις εντολές του στο γήπεδο. Δεν γίνονται αλλαγές από τη μια μέρα στην άλλη, αλλά είναι δεδομένο πως θα αλλάξουν αρκετά στον Θρύλο μετά την έλευση Γκαρθία, τα οποία σιγά σιγά θα τα βλέπουμε στους αγώνες της ομάδας.

Διαβάστε επίσης

Ψυχάκιας, αλλά τίμιος…

Ψυχάκιας, αλλά τίμιος…

Τα τυπικά απομένουν για την μετακίνηση του Ντιόγκο Φιγκέιρας στην Μπράγκα. Φεύγει από τον Ολυμπιακό έχοντας τις καλύτερες επιδόσεις της καριέρας του με την ερυθρόλευκη φανέλα. Γράφει ο Δημήτρης Γρηγορόπουλος.

Δεύτερο σπίτι τους το Ρέντη!

Δεύτερο σπίτι τους το Ρέντη!

Ατελείωτες ώρες στο προπονητικό κέντρο για τον Όσκαρ Γκαρθία και τους συνεργάτες. Έχουν έρθει αποφασισμένοι να πετύχουν.