Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Σε εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις»

«Σε εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις»
Κυριακή, 14 Ιανουαρίου 2018 - 11:56

Ο Ολυμπιακός προχώρησε στην απόκτηση του Ιγκόρ και αυτό δείχνει πως ο Ντιόγκο Φιγκέιρας θα αποχωρήσει από την ομάδα. Αυτό δείχνουν όλα, αυτό δείχνει το ρεπορτάζ, αλλά και σε αυτό συγκλίνουν οι αναφορές των ξένων.

Με την ιστοσελίδα ojogo.pt να σημειώνει σχετικά πως μάλλον όλα είναι θέμα χρόνου. Να αφήσει δηλαδή την ομάδα του Ολυμπιακού ο Φιγκέιρας και να πάει στην Μπράγκα.

«Ο Ντιόγκο Φιγκέιρας, ένας πρώην οπαδός της Μπράγκα, θέλει να φύγει από τον Ολυμπιακό για να επανεκκινήσει την καριέρα του και είναι πρόθυμος να μειώσει τις απαιτήσεις του για να πάει στην ομάδα. Η διαπραγμάτευση είναι σε εξέλιξη», αποκαλύπτουν οι Πορτογάλοι.

Διαβάστε επίσης

Ο Γκαρθία είναι κανονικός προπονητής…

Ο Γκαρθία είναι κανονικός προπονητής…

Η κουβέντα για το 4-3-3, η απουσία του Οτζίτζα που το απαγορεύει και ο Κέβιν που θα κολλήσει με τους παίκτες που έχου6ν κάνει όλη τη δουλειά μπροστά. Γράφει ο Δημήτρης Γρηγορόπουλος.

«Με τον Κέβιν, πρωταθλητές»

«Με τον Κέβιν, πρωταθλητές»

Ο στόχος του Ολυμπιακού σύμφωνα με τον Σεμπά, που μίλησε για τον ίδιο, τον Βέλγο που ήρθε ξανά στον Θρύλο, αλλά και πώς θα γίνει αυτό.

«Είχα πρόταση από τον Ολυμπιακό»

«Είχα πρόταση από τον Ολυμπιακό»

Για τον 21χρονο Τούρκο στράικερ της Ρίζεσπορ, Ογκιουλσάν Τσαγκλαγιάν φέρεται να είχε ενδιαφερθεί ο Θρύλος, όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο παίκτης.

Πάτησε γήπεδο και γυρίζει ο Οτζίτζα

Πάτησε γήπεδο και γυρίζει ο Οτζίτζα

Από το καλό στο καλύτερο εξελίσσεται η αποθεραπεία του Βέλγου χαφ που ετοιμάζεται για την επιστροφή στη δράση. Πότε αναμένεται να τεθεί στη διάθεση του Όσκαρ Γκαρθία.