Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Άμυνα για γέλια...

Άμυνα για γέλια...
Κυριακή, 14 Ιανουαρίου 2018 - 17:18

Με την Κέρκυρα έπαιξε ο ΠΑΟΚ την Κυριακή για το πρωτάθλημα Ελλάδας και πραγματικά δεν θα μπορούσαμε να μην θαυμάσουμε τη γρανιτένια άμυνα της Κέρκυρας που έκανε ό,τι μπορούσε να μην φάει γκολ. Αλλά τελικά, προδόθηκε από μια λάθος τοποθέτηση του Αναστασίου. Έγινε το γέμισμα, η γρανιτένια άμυνα της Κέρκυρας μετατράπηκε σε... παιδική χαρά και να που ο Μάτος κατάφερε να κάνει το 0-1.

Δυστυχώς, αυτός που έμεινε και τον κάλυψε, ήταν ο Αναστασίου. Σαν την καλαμιά στον κάμπο έμεινε ο παίκτης της Κέρκυρας, ο οποίος έκανε ό,τι μπορούσε για να μην βάλει το γκολ ο ΠΑΟΚ, αλλά ο Μάτος τα κατάφερε. Ακόμα και ο εκφωνητής τοποθετήθηκε για αυτή τη φάση, με τον ΠΑΟΚ, μάλιστα, να σημειώνει το γκολ μόλις στην πρώτη του τελική προσπάθεια.

Τόσο πολύ κουράστηκαν από τη γρανιτένια άμυνα της Κέρκυρας οι παίκτες του ΠΑΟΚ. Αφού μερικοί προσφέρθηκαν να δώσουν και πετσέτες για να σκουπίσουν τον ιδρώτα τους. Για τέτοιο πάθος και προσπάθεια μιλάμε. Ήταν τόσο... μόνος ο Αναστασίου στην άμυνα της Κέρκυρας, που πραγματικά απορήσαμε κι εμείς με αυτό που έκανε.

Αλλά δεν πρόλαβε τελικά το ταχύτατο γέμισμα και τις ταχύτατες αντιδράσεις των ταχύτατων παικτών του ΠΑΟΚ και κάπως έτσι ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ σε ένα παιχνίδι, που μετά το τέλος του από ό,τι μαθαίνουμε, θα ανοίξουν και οι καλοκαιρινοί κινηματογράφοι του νησιού. Τόσο γέλιο έχει πέσει.

Διαβάστε επίσης

Για τα πανηγύρια...

Για τα πανηγύρια...

Οι αμυντικοί της Κέρκυρας μάρκαραν με τα μάτια τους παίκτες του ΠΑΟΚ (0-3), οι οποίοι ούτε σε φιλικό αγώνα δεν θα έβαζαν τόσο εύκολα γκολ.

«Ολυμπιακός για Εμπουεχί»

«Ολυμπιακός για Εμπουεχί»

Ο Ολυμπιακός φέρεται να εξετάζει την περίπτωση του νεαρού Νιγηριανού που παίζει στην Ντεν Χάαγκ. Ο παίκτης είναι δεξί μπακ.