Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πόρτα στα 6 εκατ. ευρώ της Μπενφίκα για Σισέ!

Πόρτα στα 6 εκατ. ευρώ της Μπενφίκα για Σισέ!
Κυριακή, 14 Ιανουαρίου 2018 - 20:32

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΩΡΖΟΣ

Η εκπληκτική πρόοδος που έχει κάνει ο Παπέ Αμπού Σισέ στον Ολυμπιακό έχει κάνει τον Σενεγαλέζο περιζήτητο. Ήδη, η Μπενφίκα κατέθεσε επίσημη προσφορά ύψους 6 εκατ. ευρώ, αλλά πήρε αρνητική απάντηση από τους «ερυθρόλευκους», όπως λένε οι συμπατριώτες του 23χρονου στόπερ.

Το ενδιαφέρον της πορτογαλικής ομάδας είναι δεδομένο και όχι τωρινό. Ωστόσο, η προσπάθεια να τον αποκτήσει δεν έχει ευοδωθεί, διότι οι «ερυθρόλευκοι» τον κοστολογούν με διψήφιο αριθμό εκατομμυρίων, καθώς καταλαβαίνουν ότι έχει τεράστια περιθώρια εξέλιξης. Η πληροφορία από την Σενεγάλη είναι ότι οι «αετοί» επιχείρησαν τώρα να τον κάνουν δικό τους, όμως οι πρωταθλητές Ελλάδας δεν μπήκαν καν στην διαδικασία συζήτησης.

Ο Σισέ είναι μια ανακάλυψη του Φρανσουά Μοντέστο, από τον οποίο οι Πειραιώτες ευελπιστούν να φέρει κι άλλα τέτοια «λαβράκια» στον Θρύλο. Ο Αφρικανός έχει απίστευτη σωματοδομή, τεράστια φυσικά προσόντα και όσο αποκτάει εμπειρία, τόσο καλύτερος γίνεται. Και αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες… προίκες που άφησε ο Τάκης Λεμονής στην τέταρτη θητεία του στον Ολυμπιακό, καθώς έκανε βασικό και αναντικατάστατο τον Σισέ, ο οποίος με τον Μπεσνίκ Χάσι βρισκόταν μεταξύ πάγκου και… εξέδρας.

Ο Σενεγαλέζος αρχίζει και αποκτάει μεγάλο ρεύμα στο εξωτερικό και πλέον το όνομα του σταδιακά μπαίνει και φιγουράρει στις μεταγραφικές λίστες σημαντικών ομάδων της Ευρώπης.

Διαβάστε επίσης

Ξεφτιλίστηκαν και στην Κέρκυρα

Ξεφτιλίστηκαν και στην Κέρκυρα

Παρά το γεγονός ότι έχει απαγορευθεί η μετακίνηση, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έδωσαν κανονικά το παρών στην αναμέτρηση στο νησί των Φαιάκων.

Με Ιγκόρ κόντρα στη Λαμία (pic)

Με Ιγκόρ κόντρα στη Λαμία (pic)

Για πρώτη φορά μετά την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό ο Βραζιλιάνος άσος βρίσκεται στην αποστολή του Όσκαρ Γκαρθία για την αναμέτρηση κόντρα στη Λαμία, στο «Γ. Καραϊσκάκης». Δείτε ολόκληρη την αποστολή.