Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πετάνε... φωτιές οι ομάδες της Ακαδημίας

Πετάνε... φωτιές οι ομάδες της Ακαδημίας
Κυριακή, 14 Ιανουαρίου 2018 - 19:12

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΡΟΥΣΚΟΣ

Η σκληρή δουλειά που γίνεται στην Ακαδημία του Ολυμπιακού αποδίδει καρπούς και όλες οι ομάδες του Θρύλου πετυχαίνουν σπουδαίες νίκες και μεγάλες διακρίσεις!

Αυτό το Σαββατοκύριακο μάλιστα και οι τρεις ομάδες που αγωνίζονται στα πρωταθλήματα υποδομής της Σούπερ Λίγκας κέρδισαν τους αντιπάλους τους και ξεκίνησαν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους στο 2018.

Συγκεκριμένα, το μεσημέρι του Σαββάτου αγωνίστηκε η Κ15 του Θρύλου, η οποία νίκησε εύκολα με 2-0 τον Παναθηναϊκό και σήμερα αγωνίστηκαν οι Κ17 και Κ20 του συλλόγου. Οι Νέοι, παρά την αισχρή διαιτησία, επικράτησαν με 2-1 της Λαμίας, ενώ οι Εφηβοι διέλυσαν με 5-0 τον Πλατανιά στην Κρήτη!

Στα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού βρίσκονται σπουδαία ταλέντα, τα οποία μαθαίνουν σωστά τα μυστικά του ποδοσφαίρου και σε λίγα χρόνια θα λάμψουν, φορώντας την φανέλα της ανδρικής ομάδας.

Διαβάστε επίσης

Με Ιγκόρ κόντρα στη Λαμία (pic)

Με Ιγκόρ κόντρα στη Λαμία (pic)

Για πρώτη φορά μετά την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό ο Βραζιλιάνος άσος βρίσκεται στην αποστολή του Όσκαρ Γκαρθία για την αναμέτρηση κόντρα στη Λαμία, στο «Γ. Καραϊσκάκης». Δείτε ολόκληρη την αποστολή.

Για τα πανηγύρια...

Για τα πανηγύρια...

Οι αμυντικοί της Κέρκυρας μάρκαραν με τα μάτια τους παίκτες του ΠΑΟΚ (0-3), οι οποίοι ούτε σε φιλικό αγώνα δεν θα έβαζαν τόσο εύκολα γκολ.

Άμυνα για γέλια...

Άμυνα για γέλια...

Κι όμως, ο Μάτος κατάφερε να «σπάσει» τη γρανιτένια άμυνα της Κέρκυρας στο 23ο λεπτό και να ανοίξει το σκορ στο νησί. Απίστευτα πράγματα...