Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ηγέτης στην Κρίσταλ Πάλας ο Μιλιβόγεβιτς

Ηγέτης στην Κρίσταλ Πάλας ο Μιλιβόγεβιτς
Δευτέρα, 15 Ιανουαρίου 2018 - 10:40

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΩΡΖΟΣ

Το ντεμαράζ που έχει η Κρίσταλ Πάλας με τον Ρόι Χόγκντσον στον πάγκο της, την έχει φέρει στην 12η θέση της Πρέμιερ Λιγκ, παρότι στις αρχές θεωρούσαν ότι δεν γλιτώνει τον υποβιβασμό. Από τους παίκτες που ξεχωρίζουν είναι ο πρώην αρχηγός του Ολυμπιακού, Λούκα Μιλιβόγεβιτς, ο οποίος αν και αμυντικό χαφ έχει πετύχει τα περισσότερα γκολ της ομάδας του μαζί με τον Ζαχά, καθώς έχουν από τέσσερα.

Ο Σέρβος παραχώρησε συνέντευξη στο Reuters έπειτα από τη επικράτηση με 1-0 επί της Μπέρνλι, όντας μια ηγετική μορφή στην Πάλας: «Είχαμε ένα πολύ άσχημο ξεκίνημα στα 7 πρώτα ματς, χωρίς νίκη, ούτε καν ισοπαλία, όμως στα επόμενα 16 έχουμε μαζέψει 25 βαθμούς. Πλέον έχουμε φύγει από την ζώνη του υποβιβασμού, αλλά ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο μέχρι το τέλος, όμως έχουμε την ομάδα που αξίζει την παραμονή».

Ο «Μίλι» εκτελεί τα πέναλτι της λονδρέζικης ομάδας και αυτό δείχνει πόσο εμπιστοσύνη του έχει ο προπονητής του. Παράλληλα, το καλοκαίρι θα παίξει στο Μουντιάλ, καθώς αποτελεί βασικό στέλεχος της εθνικής Σερβίας, μια θέση που κέρδισε αγωνιζόμενος στον Ολυμπιακό.

«Πρώτα να έχουμε την υγεία μας και μετά θα σκεφτώ και το Μουντιάλ. Προσπαθώ να κάνω την δουλειά μου σε κάθε ματς και δεν προβληματίζομαι περισσότερο. Είμαστε σε ένα όμιλο με την Βραζιλία να είναι φαβορί και εμείς με την Ελβετία και την Κόστα Ρίκα θα παλέψουμε για την άλλη θέση, Νομίζω ότι πιθανότητες πρόκρισης στην επόμενη φάση είναι μοιρασμένες», τόνισε ο 26χρονος.

Διαβάστε επίσης

Το βαρύ πυροβολικό με Λαμία

Το βαρύ πυροβολικό με Λαμία

Ξεκινάει με Μιραλάς, Φορτούνη, Ανσαριφάρντ ο Γκαρθία που δεν άνοιξε τα χαρτιά του στη τελευταία προπόνηση. Τι έγινε το απόγευμα του Σαββάτου στο Ρέντη.