Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με Ιγκόρ κόντρα στη Λαμία (pic)

Με Ιγκόρ κόντρα στη Λαμία (pic)
Κυριακή, 14 Ιανουαρίου 2018 - 20:16

Πανέτοιμος για την αναμέτρηση με τη Λαμία, είναι ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους, για την αναμέτρηση με την οποία ολοκληρώνεται η 17η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ, με τον Όσκαρ Γκαρθία, να παίρνει για πρώτη φορά μαζί του μετά την μεταγραφή του στους πρωταθλητές Ελλάδας, τον Ιγκόρ Σίλβα, ενώ στην 21άδα βρίσκεται μετά από αρκετό καιρό και ο Βούκοβιτς.

Εκτός έμειναν οι Ομάρ και Οφόε, λόγω τραυματισμού, όπως επίσης και οι Ταχτσίδης και Σισέ, που είναι τιμωρημένοι.

Να θυμίσουμε ότι σε αυτή την αναμέτρηση ο Καταλανός προπονητής του Ολυμπιακού, θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η αποστολή του Θρύλου, για την αναμέτρηση με τη Λαμία:

Προτό, Χουτετσιώτης (τερματοφύλακες), Σίλβα, Μποτία, Χατζισαφί, Κούτρης, Βούκοβιτς, Ένχελς, Νικολάου, Φιγκέιρας (αμυντικοί), Ρομαό, Φορτούνης, Μαρίν, Ζιλέ, Μαρτίνς, Ανδρούτσος, Πάρντο (μέσοι), Ντζούρτζεβιτς, Μιραλάς, Ανσαριφάρντ, Σεμπά (επιθετικοί).

Διαβάστε επίσης

Ξεφτιλίστηκαν και στην Κέρκυρα

Ξεφτιλίστηκαν και στην Κέρκυρα

Παρά το γεγονός ότι έχει απαγορευθεί η μετακίνηση, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έδωσαν κανονικά το παρών στην αναμέτρηση στο νησί των Φαιάκων.

Για τα πανηγύρια...

Για τα πανηγύρια...

Οι αμυντικοί της Κέρκυρας μάρκαραν με τα μάτια τους παίκτες του ΠΑΟΚ (0-3), οι οποίοι ούτε σε φιλικό αγώνα δεν θα έβαζαν τόσο εύκολα γκολ.