Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ξεφτιλίστηκαν και στην Κέρκυρα

Ξεφτιλίστηκαν και στην Κέρκυρα
Κυριακή, 14 Ιανουαρίου 2018 - 20:53

Τέτοια φιλοξενία που είχε ο ΠΑΟΚ από την Κέρκυρα, δύσκολα θα μπορέσει κανείς να την ξαναδεί. Μπορεί να απαγορευόταν η μετακίνηση των οπαδών, ωστόσο έβλεπες φιλάθλους των φιλοξενουμένων τόσο από τις φωτογραφίες, όσο και από τα τηλεοπτικά πλάνα της μετάδοσης. Και μάλιστα το γήπεδο ήταν γεμάτο με Θεσσαλονικείς.

Για να καταλάβετε γιατί ακριβώς μιλάμε, μέχρι και ο Πέλκας, το παραδέχθηκε στις δηλώσεις του, αναφερόμενος στην παρουσία των οπαδών του ΠΑΟΚ. Τουλάχιστον με τέσσερα πούλμαν βρέθηκαν στο γήπεδο, ενώ από τα μεγάφωνα ακουγόταν κάτι για ναυλωμένα φέρι μπόουτ, προκειμένου να μετακινηθούν.

Τελικά αυτό δεν είναι οργανωμένη μετακίνηση;

Για να μην σχολιάσουμε και την φιλοξενία της Κέρκυρας. Στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, έλεγαν ότι στις θύρες (όπου σήμερα το είδαμε όλοι να βρίσκονται οπαδοί του ΠΑΟΚ), υπήρχαν κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας και για αυτό τον λόγο δεν μπορούσαν να φιλοξενήσουν οπαδούς του Θρύλου, οι οποίοι σε εκείνο το ματς είχαν στριμωχτεί σε μια γωνιά στις εξέδρες.

Δηλαδή στους οπαδούς του ΠΑΟΚ, δεν υπήρχε πρόβλημα, ενώ στους οπαδούς του Ολυμπιακού όλως τυχαίως οι θέσεις ήταν κρατημένες. Αυτό θα πει φιλοξενία.

Απλά για την ιστορία, ο ΠΑΟΚ στη συγκεκριμένη αναμέτρηση επικράτησε με 3-0 της Κέρκυρας.

Διαβάστε επίσης

Στην πεντάδα ο Αστέρας

Στην πεντάδα ο Αστέρας

Η ομάδα της Τρίπολης, επικράτησε με 3-1 της ΑΕΛ για την 17η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ, και συνεχίζει την εξαιρετική πορεία της.

Με Ιγκόρ κόντρα στη Λαμία (pic)

Με Ιγκόρ κόντρα στη Λαμία (pic)

Για πρώτη φορά μετά την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό ο Βραζιλιάνος άσος βρίσκεται στην αποστολή του Όσκαρ Γκαρθία για την αναμέτρηση κόντρα στη Λαμία, στο «Γ. Καραϊσκάκης». Δείτε ολόκληρη την αποστολή.