Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Πολλές προτάσεις για Ρεμί»

«Πολλές προτάσεις για Ρεμί»
Δευτέρα, 15 Ιανουαρίου 2018 - 15:35

Από διάφορες ομάδες έχει προτάσεις ο Λουά Ρεμί. Δύο από αυτές είναι ο Ολυμπιακός και η Τράμπζονσπορ, με την ιστοσελίδα laprovincia.es να σημειώνει πως η κατάσταση με τον παίκτη είναι μη αναστρέψιμη και πως φεύγει από τη Λας Πάλμας.

«Ο Γάλλος έχει πολλές προτάσεις από διάφορες χώρες, συμπεριλαμβανομένων του Ολυμπιακού και της Τράμπζονσπορ. Η ομάδα σκοπεύει να τον δώσει δανεικό ή να εξασφαλίσει μια καλή οικονομική συμφωνία μεταπώλησης, αν πάρει ένα καλό συμβόλαιο», γράφει το κείμενο και συνεχίζει.

«Στην πραγματικότητα, με πέντε γκολ, εξακολουθεί να είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας και από τη στιγμή που ο Χέμεθ δεν τον υπολογίζει, έχει μειώσει τη δύναμη της επιθετικής γραμμής της ομάδας. Αλλά ο Ανδαλουσιανός έχει ήδη πει πως δεν υπάρχει δρόμος επιστροφής».

Διαβάστε επίσης

«Ολοι μαζί στο Ναό για το 8ο συνεχόμενο»

«Ολοι μαζί στο Ναό για το 8ο συνεχόμενο»

Το κάλεσμα του διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστα Καραπαπά στον κόσμο του Θρύλου να στηρίξει από κοντά την ομάδα στο ματς με την Λαμία, σήμερα στις 19:30.

Γι' αυτό έφυγε απ' την Έβερτον!

Γι' αυτό έφυγε απ' την Έβερτον!

Οι πραγματικοί λόγοι που ο Κέβιν Μιραλάς πήρε τη μεγάλη απόφαση να αφήσει την αγγλική ομάδα και να επιστρέψει στον Ολυμπιακό...

Δεν πωλείται (ούτε) ο Σισέ

Δεν πωλείται (ούτε) ο Σισέ

Ο Ολυμπιακός έχει ξεκαθαρίσει στις ομάδες που του έχουν χτυπήσει την πόρτα για τον Σισέ ότι ο παίκτης δεν πωλείται. Κρούση 8 εκατομμυρίων ευρώ έγινε πρόσφατα για τον Σενεγαλέζο αμυντικό. Γράφει ο Δημήτρης Γρηγορόπουλος.