Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Το πιο σημαντικό είναι η ομάδα να κατακτήσει το νταμπλ»

«Το πιο σημαντικό είναι η ομάδα να κατακτήσει το νταμπλ»
Δευτέρα, 15 Ιανουαρίου 2018 - 22:38

Χαρούμενος που σκόραρε και βοήθησε τον Ολυμπιακό να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας δήλωσε ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, μετά τη νίκη του Θρύλου επί της Λαμίας με 2-0. Ο Ιρανός στράικερ μίλησε επίσης για τις αλλαγές που προσπαθεί να επιφέρει στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας ο Οσκαρ Γκαρθία και έδωσε το σύνθημα για την κατάκτηση του νταμπλ.

Παράλληλα, ο επιθετικός του Ολυμπιακού τόνισε ότι θα τα δώσει όλα για να καταφέρει βγει πρώτος σκόρερ στη φετινή Σούπερ Λίγκα, ωστόσο, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, αυτό που μετράει είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν ήταν εύκολο για εμάς. Προσπαθήσαμε πολύ και είμαστε ικανοποιημένοι από το γεγονός ότι καταφέραμε να πάρουμε τους 3 βαθμούς. Παλεύουμε πολύ για να κρατήσουν την πρώτη θέση και είμαι ικανοποιημένος που τα καταφέραμε».

Για το τι ζητάει από τους παίκτες του ο Οσκαρ Γκαρθία: «Εχουμε ένα πλάνο για κάθε παιχνίδι. Σε κάθε αγώνα ο καθένας προσπαθεί να βρει το ρόλο του. Ο νέος κόουτς μας ζητάει να τρέχουμε περισσότερο και να δίνουμε περισσότερα στον αγωνιστικό χώρο. Σήμερα, κάναμε πράξη όσα μας ζήτησε ο προπονητής».

Για το γεγονός ότι είχε πίσω τους τρεις πολύ ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, όπως είναι οι Μιραλάς, Φορτούνης και Μάριν: «Νιώθω πολύ τυχερός που έχω τόσο ποιοτικούς συμπαίκτες. Ολοι οι παίκτες μας είναι ποιοτικοί. Εμείς απλά περιμένουμε την απόφαση του προπονητή για το ποιοι θα παίξουν βασικοί και ποιοι θα μπουν ως αλλαγή. Εχω πολύ καλή επικοινωνία με όλους. Εχουμε μάθει να παίζουμε μαζί. Είναι πολύ καλό που υπάρχει συναγωνισμός στην ομάδα».

Για τα 9 γκολ που έχει βάλει μέχρι στιγμής: «Εχω χάσει τρεις μήνες και θα μπορούσα να είχα σκοράρει περισσότερα γκολ. Πάντα δουλεύω σκληρά για να κερδίζω τη θέση μου. Πάντα προσπαθώ να σκοράρω και γι’ αυτό βρίσκομαι εδώ. Ωστόσο, αυτό που με ενδιαφέρει, είναι στο τέλος να κατακτήσει ο Ολυμπιακός το νταμπλ. Ο τίτλος του πρώτου σκόρερ με ενδιαφέρει, αλλά το πιο σημαντικό είναι η ομάδα να κατακτήσει το πρωτάθλημα και το Κύπελλο».

Για το πρόγραμμα που ακολουθεί και αν το επόμενο διάστημα θα κρίνει τη χρονιά και τους στόχους του Oλυμπιακού: «Εσείς μιλάτε για τους επόμενους δύο μήνες, αλλά εγώ έχω στο μυαλό μου το ματς της επόμενης Κυριακής με την Ξάνθη. Εμείς κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, ανεξαρτήτου αντιπάλου. Θέλουμε να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια. Εχουμε δύσκολους αγώνες και θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Υποσχόμαστε στους φιλάθλους μας ότι θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε όλους τους αγώνες».

Διαβάστε επίσης

«Θα είμαστε έτοιμοι με την ΑΕΚ» (vid)

«Θα είμαστε έτοιμοι με την ΑΕΚ» (vid)

Ο Μάρκο Μάριν, ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης κόντρα στη Λαμία, και στις δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς, αναφέρθηκε και στα παιχνίδια του Κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ.

Αυτά τα είδε ο κ. Βασιλειάδης;

Αυτά τα είδε ο κ. Βασιλειάδης;

Γης μαδιάμ τα έκαναν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στη Κέρκυρα. Οι φίλοι της ομάδας της Θεσσαλονίκης προκάλεσαν εκτεταμένες ζημιές τόσο στο γήπεδο όσο και στη πόλη.