Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βρε μπαγάσα, πήγες για προπόνηση;

Βρε μπαγάσα, πήγες για προπόνηση;
Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου 2018 - 14:34

Από ό,τι γράφεται στο ρεπορτάζ, ο Όγκνιεν Βράνιες πήγε σήμερα κανονικά για να κάνει προπόνηση με την ομάδα του. Καλύτερα εδώ που τα λέμε. Αυτός δεν μας είχε ενημερώσει πως ετοιμάζεται για τον Ολυμπιακό, μετά την κλήρωση για το Κύπελλο; Πήγε να το αποφύγει με τα όσα έκανε χθες, αλλά φαίνεται πως θα είναι διαθέσιμος. Αν δεν του αλλάξει πάλι το... μυαλό.

Και εδώ που τα λέμε, κρίμα δεν είναι να δίνει... ραντεβού με μια ομάδα και να μην είναι συνεπής; Ιδιαίτερα ένας παίκτης, όπως είναι ο Βράνιες, που έχει ένα... θέμα με τον Ολυμπιακό. Και αν δεν τα καταφέρει εν τέλει να παίξει κόντρα σε εμάς, ας μας ενημερώσει τουλάχιστον μέσω των social media.

Συνεχώς αυτό κάνει όταν πλησιάζουν τα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ε, ας το κάνει σε περίπτωση που δεν παίξει. Να μας ενημερώσει τουλάχιστον για να ξέρουμε κι εμείς τι να κάνουμε. Έτσι Βράνιες; Ετοιμάσου εσύ, αλλά σε περίπτωση που αλλάξεις γνώμη, μην ξεχάσεις να αναρτήσεις κάτι στα social media...

Αλλά η πλάκα η μεγάλη θα είναι να δούμε τι θα αναρτήσεις όταν ο Θρύλος πετάξει εκτός Κυπέλλου την ομάδα σου. Θα παραδεχτείς κάποια πράγματα ή θα αρχίσεις τις ασυναρτησίες κι εσύ, δικαιολογώντας τα αδικαιολόγητα;

Διαβάστε επίσης

Τα σερί δίνουν πρωταθλήματα

Τα σερί δίνουν πρωταθλήματα

Από το '11 και μετά, ο Ολυμπιακός έχει δείξει τον τρόπο με τον οποίο κατακτά τους τίτλους και δεν είναι άλλος από τα μεγάλα σερί.

Κανονικά με την ομάδα ο Καρσελά

Κανονικά με την ομάδα ο Καρσελά

Ο Μαροκινός ακραίος συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα της ομάδας, κάτι το οποίο ίσως και να σημαίνει ανατροπή δεδομένων για τη «θητεία» του στον Ολυμπιακό.

Από «νωρίς» στον Ναό (pics)

Από «νωρίς» στον Ναό (pics)

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού δεν έχασαν καθόλου χρόνο και βρέθηκαν στα εκδοτήρια του Ναού για να μπορέσουν να δουν από κοντά τον αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΚ.