Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βαθιά ανάσα στην Γρανάδα με Καρσελά

Βαθιά ανάσα στην Γρανάδα με Καρσελά
Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2018 - 18:38

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΩΡΖΟΣ

Είχαν προβληματιστεί έντονα στην Γρανάδα με την απόφαση των ιθυνόντων του Ολυμπιακού να αποχωρήσει Μεχντί Καρσελά, αλλά πήραν βαθιά ανάσα με την απόφαση επιστροφής στις προπονήσεις από τον Όσκαρ Γκαρθία.

Η διοίκηση της ισπανικής ομάδας δεν μπορεί να σηκώσει το οικονομικό βάρος του Μαροκινού και δεν έμπαινε καν στην συζήτηση να τον κρατήσει μέχρι το τέλος της σεζόν. Ο Καρσελά αμείβεται κοντά στο 1 εκατ. ευρώ ετησίως (καθαρά) και με αυτά τα δεδομένα η Γρανάδα αδυνατούσε να δεχθεί η λήξη του δανεισμού, εκτός κι αν έβρισκε άλλη ομάδα να πάει.

Το πλάνο για τον Καρσελά είναι να πωληθεί το ερχόμενο καλοκαίρι και να μπει στο ταμείο όλο ή μέρος του ποσού των 2,4 εκατ. ευρώ που δαπανήθηκαν από την ισπανική ομάδα για να αποκτηθεί το 75% των δικαιωμάτων του από την Μπενφίκα. Χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί από επίσημα χείλη, έχει διαρρεύσει πως η οψιόν αγοράς του από τον Ολυμπιακό είναι στα 3 εκατ. ευρώ, χρήματα που δεν πιστεύουν στην Γρανάδα ότι μπορεί να τα πιάσει στην μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.

Γι’ αυτό και οι Ισπανοί εύχονται να πετύχει ο Καρσελά στην δεύτερη ευκαιρία που του δίνεται από τον τεχνικό του Θρύλου, ώστε μετά το τέλος της σεζόν να υπάρξει ενδιαφέρον για την παραχώρησή του.

Διαβάστε επίσης

«Ποιοτικός παίκτης ο Καρσελά»

«Ποιοτικός παίκτης ο Καρσελά»

Σε συνέντευξη που έδωσε ο Όσκαρ Γκαρθία, σημείωσε πως ο Μαροκινός είναι πολύ καλός παίκτης, ενώ είπε πως ο Οφόε δεν παίζει την Κυριακή - Τι άλλο είπε για τους παίκτες και το σύστημα της ομάδας.

Προπονητής ο Σαβιόλα

Προπονητής ο Σαβιόλα

Ο Αργεντινός πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού ξεκίνησε νέα καριέρα αυτή της προπονητικής, καθώς έγινε κάτοχος του διπλώματος UEFA A.

Στις 7 Φεβρουαρίου η ρεβάνς με ΑΕΚ

Στις 7 Φεβρουαρίου η ρεβάνς με ΑΕΚ

Η ΕΠΟ γνωστοποίησε τις ημερομηνίες των επαναληπτικών αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδας, με τη ρεβάνς του Θρύλου να προγραμματίζεται για τις 7 του μηνός στις 19:30.

«Συγκεντρωμένοι στο ματς της Κυριακής» (pic)

«Συγκεντρωμένοι στο ματς της Κυριακής» (pic)

Ο Αλμπέρτο Μποτία ανάρτησε μία φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media, υπογραμμίζοντας ότι όλοι στον Ολυμπιακού έχουν στρέψει το βλέμμα τους στο ματς με την Ξάνθη (21/01) για το ελληνικό πρωτάθλημα.