Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έκπληξη των οπαδών του Ολυμπιακού στον Μιλόγεβιτς (vid)

Έκπληξη των οπαδών του Ολυμπιακού στον Μιλόγεβιτς (vid)
Σάββατο, 20 Ιανουαρίου 2018 - 15:29

Διακοπή έχει αυτή την περίοδο το σερβικό πρωτάθλημα. Ως εκ τούτου, ο Ερυθρός Αστέρας έχει μεταβεί στην Κύπρο, όπου κάνει τη μίνι προετοιμασία του για την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Η προετοιμασία γίνεται στην Πάφο, εκεί όπου χθες, έκαναν την εμφάνισή τους στην απογευματινή προπόνηση οι οπαδοί του Ολυμπιακού από τον σύνδεσμο της Πάφου.

Οι ΓΑΥΡΟΙ έκαναν τη νύχτα μέρα με τις εκδηλώσεις τους, άναψαν πολλά καπνογόνα και κρατώντας, ελληνικές, κυπριακές, αλλά και σημαίες του Ερυθρού Αστέρα, φώναξαν συνθήματα υπέρ των δύο ομάδων, με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς να μένει με το στόμα ανοικτό και να χαίρεται ιδιαίτερα για τις καλές σχέσεις που έχουν οι δύο ομάδες και πιο συγκεκριμένα οι οπαδοί.

Εκπρόσωπος της Θύρας 7 Πάφου του έδωσε από εκεί και πέρα τιμητική πλακέτα με τα εμβλήματα των δύο ομάδων μαζί, όπως επίσης και τα εμβλήματα της Θύρας 7, αλλά και των Delije, κι αυτά μαζί. Όσον αφορά στο μήνυμα της πλακέτας, έγραφε. «Για τα αδέρφια μας με αγάπη και σεβασμό».

Μάλιστα, με το που τελείωσε το πρόγραμμα των «ερυθρόλευκων» του Βελιγραδίου, αρκετοί παίκτες φωτογραφήθηκαν με τους οπαδούς του Ολυμπιακού. Ανάμεσα σε αυτούς που φωτογραφήθηκαν, ήταν φυσικά και ο Μπεν, που εδώ και μερικές ημέρες έχει μεταγραφεί στην ομάδα του Ερυθρού Αστέρα και άκουσε τις ευχές των ΓΑΥΡΩΝ για καλή πορεία σε Σερβία και Ευρώπη.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο...

Διαβάστε επίσης

Τα δίνει... όλα για Ζντιέλαρ

Τα δίνει... όλα για Ζντιέλαρ

Δεν έχει ξεχάσει σε καμία περίπτωση τον Σάσα Ζντιέλαρ η ομάδα της Παρτιζάν, η οποία τον θέλει και θα κάνει το παν για αυτό.

Νίκη, μετά από 12 σερί ήττες!

Νίκη, μετά από 12 σερί ήττες!

Ο Πλατανιάς στάθηκε τυχερός στον αγώνα με τον Λεβαδειακό με αυτογκόλ του Φαβάρο (79’) πήρε τη νίκη με 1-0, για την 18η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.