Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νίκη, μετά από 12 σερί ήττες!

Νίκη, μετά από 12 σερί ήττες!
Σάββατο, 20 Ιανουαρίου 2018 - 17:08

Και όμως συνέβη! Ο Πλατανιάς κέρδισε, μετά από 12 συνεχόμενες ήττες! Οι Κρητικοί το απόγευμα του Σαββάτου υποδέχθηκαν στα Περιβόλια τον Λεβαδειακό, για την 18η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας και επικράτησαν 1-0, χάρη στο αυτογκόλ του Φαβάρο (79’).

Η ομάδα του Μάνουελ Ρόκα στάθηκε τυχερή, καθώς στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι και μάλιστα στο 18’ είχαν δοκάρι με τον Γιουσούφ. Αφού γλίτωσαν το γκολ, στο δεύτερο ημίχρονο είδαν ξανά την τύχη να τους χαμογελά, με τον Φαβάρο στο 79’ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-0.

Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη του Πλατανιά στο πρωτάθλημα, με τους Κρητικούς να παραμένουν σε δύσκολη θέση και να είναι το… φαβορί για τον υποβιβασμό. Η ομάδα των Χανιών με τη νίκη που πέτυχε μπορεί να έφτασε τους 9 βαθμούς, αλλά παρέμεινε κολλημένη στον πάτο της βαθμολογίας. Η προτελευταία Κέρκυρα έχει 11 και ο 14ος Απόλλωνας Σμύρνης 13. Και οι δύο ομάδες έχουν αγώνα λιγότερο.

Πλατανιάς 1

(Χοσέ Μανουέλ Ρόκα): Κλιάιτς, Βάντερσον, Κασάλιτσα (46' Ντουαλά), Πετρόπουλος, Καρυπίδης, Κοροβέσης, Δημούτσος, Αγγελόπουλος (78' Ουές Ραχμάν), Μάλσα, Ντικαμονά (46' Στάμου), Ενσικουλού.

Λεβαδειακός 0

(Ζοσέ Ανιγκό): Επασί, Τσαμπούρης, Ντιόγκο, Φαβάρο Αμαράλ, Λεονάρντο, Μητρόπουλος, Ομπιόρα (81' Σαβαντογκό), Σουμπίνιο (74' Νιάσε), Μαρκόφσκι, Γιακουμάκης, Γιουσούφ.

Διαβάστε επίσης

Τα δίνει... όλα για Ζντιέλαρ

Τα δίνει... όλα για Ζντιέλαρ

Δεν έχει ξεχάσει σε καμία περίπτωση τον Σάσα Ζντιέλαρ η ομάδα της Παρτιζάν, η οποία τον θέλει και θα κάνει το παν για αυτό.