Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Και αυτοί λένε ότι θέλουν να μας πάρουν το πρωτάθλημα...

Και αυτοί λένε ότι θέλουν να μας πάρουν το πρωτάθλημα...
Κυριακή, 21 Ιανουαρίου 2018 - 09:00

Αρχισαν οι γκέλες για την ΑΕΚ! Οι «κιτρινόμαυροι» δεν κατάφεραν να κάμψουν την αντίσταση της ηρωικής ΑΕΛ, με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες 0-0, για την 18η αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Οι γηπεδούχοι εγκλώβισαν τους παίκτες του Χιμένεθ, οι οποίοι παρά την εύνοια του διαιτητή Σκουλά, δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη. Ο συγκεκριμένος ρέφερι στο 14’ δεν έδωσε πεντακάθαρη κόκκινη στον Αραούχο και έδωσε την ευκαιρία στην ΑΕΚ να συνεχίσει με 11 παίκτες, γεγονός που προκάλεσε την οργή του Ηλία Φυντάνη και των παικτών του.

Η Λάρισα με έξυπνο ποδόσφαιρο και εξαιρετική στρατηγική, εγκλώβισε τους παίκτες της ΑΕΚ και κατάφερε να πάρει έναν πολύτιμο βαθμό. Η ομάδα του Χιμένεθ από την άλλη, έδειξε σε ένα ακόμα παιχνίδια ότι έχει πρόβλημα απέναντι σε κλειστές άμυνες και αν ο Ολυμπιακός πάρει τη νίκη κόντρα στην Ξάνθη, τότε θα βρεθεί στο -3 από την κορυφή.

Η ΑΕΚ προσπάθησε με βαθιές μπαλιές να κυνηγήσει το γκολ της νίκης, όμως οι γηπεδούχοι έβγαιναν πρώτοι στις φάσεις και «καθάριζαν» τον κίνδυνο. Οι μεσοεπιθετικοί των φιλοξενούμενων είχαν για μια ακόμα φορά πρόβλημα να δημιουργήσουν ρήγματα, με αποτέλεσμα να κολλήσουν στο μηδέν.

Λάρισα 0

(Ηλίας Φυντάνης): Μπόζοβιτς, Ρέντζας, Ζίζιτς, Γκόλιας, Ουάλας, Φατιόν, Λαγός, Ντέλετιτς (54' Μασούρας), Ναζλίδης (90+ Περόνε), Μιλοσάβλιεβιτς, Κριζμάν (85' Χούμπτσεβ).

ΑΕΚ 0

(Μανόλο Χιμένεθ): Μπάρκας, Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Λαμπρόπουλος, Μπακάκης (90' Γιακουμάκης), Κονέ, Μοράν, Χριστοδουλόπουλος (68' Μασούντ), Λιβάγια (74' Κλωναρίδης), Μπακασέτας, Αραούχο.

Διαβάστε επίσης

Η κοροϊδία για επιπρόσθετους

Η κοροϊδία για επιπρόσθετους

Είχαν εξαγγείλει επιπρόσθετους για τον δεύτερο γύρο, τόσο η ΚΕΔ, όσο και η Superleague, όμως αποδείχθηκε ότι το έκαναν για να κοροϊδέψουν τον κόσμο