Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Εξονυχιστικό σκάουτινγκ για Ντεσπόντοφ»

«Εξονυχιστικό σκάουτινγκ για Ντεσπόντοφ»
Κυριακή, 21 Ιανουαρίου 2018 - 10:14

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΩΡΖΟΣ

Η περίπτωση του Κίριλ Ντεσπόντοφ απασχολεί τους ιθύνοντες του Ολυμπιακού, όμως δεν έχει παρθεί απόφαση για το αν θα κατατεθεί κάποια πρόταση. Για την ακρίβεια, οι «ερυθρόλευκοι» παρακολούθησαν με ενδιαφέρον την παρουσία του μέχρι τώρα στο βουλγαρικό πρωτάθλημα και θέλουν να σιγουρευτούν πριν κινηθούν επίσημα.

Μάλιστα, αυτό επισημαίνουν και οι τοπικές ιςτοςελίδες, που κάνουν λόγο για «… εξονυχιστικό σκάουτινγκ από τον Ολυμπιακό μέχρι το καλοκαίρι». Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις στην Βουλγαρία έχουν διακοπεί, λόγω χειμώνα και το πρωτάθλημα αρχίζει πάλι στα μέσα Φεβρουαρίου. Ο Ντεσπόντοφ έχει κάνει αίσθηση με την ανοδική πορεία του και θα παραμείνει στο «ερυθρόλευκο» ραντάρ μέχρι το φινάλε της σεζόν.

Η ΤΣΣΚΑ Σόφιας παλεύει για τον τίτλο και βρίσκεται ένα πόντο πίσω από την πρωτοπόρο Λουντογκόρετς και η αγωνιστική συμπεριφορά του 21χρονου θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην απόφαση που θα παρθεί. Η χρηματιστηριακή αξία του Ντεσπόντοφ εκτιμάται στις 500 χιλ. ευρώ στην παρούσα φάση και ενδέχεται να αυξηθεί βάσει των εμφανίσεων του.

Ωστόσο, επειδή δεν πρόκειται για μία φθηνή επένδυση, είναι λογικό ότι χρειάζεται περισσότερος χρόνος για ασφαλή συμπεράσματα.

Ο διεθνής παίκτης, που ψηφίστηκε κορυφαίος νέος για το 2017, έχει προκαλέσει και το ενδιαφέρον της Λέγκια Βαρσοβίας.

Διαβάστε επίσης