Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ταχτσίδης αποκάλυψε τι έγινε στο Ρέντη μετά την γκέλα της ΑΕΚ...

Ο Ταχτσίδης αποκάλυψε τι έγινε στο Ρέντη μετά την γκέλα της ΑΕΚ...
Κυριακή, 21 Ιανουαρίου 2018 - 10:53

Την ώρα που η ΑΕΚ έμενε στο 0-0 με τη Λάρισα οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού προπονούνταν. Ωστόσο το πρόγραμμα των «ερυθρόλευκων» ολοκληρώθηκε πριν λήξει η αναμέτρηση στο «AEL FC Arena». Με τους περισσότερους ποδοσφαιριστές των πρωταθλητών να παρακολουθούν με ενδιαφέρον τα τελευταία λεπτά του αγώνα και να μην κρύβουν την ικανοποίησή τους για το τελικό αποτέλεσμα.

Ενα αποτέλεσμα που δίνει την ευκαιρία στον Ολυμπιακό να νικήσει την Ξάνθη και να αφήσει πίσω του 3 βαθμούς τους «κιτρινόμαυρους». Αυξάνοντας κι άλλο τη διαφορά από τους ανταγωνιστές του.

Μάλιστα, ο Παναγιώτης Ταχτσίδης φρόντισε να... μαρτυρήσει το κλίμα που επικρατεί στο Ρέντη από το απόγευμα της Πέμπτης. «Τώρα σειρά μας, πάμε όλοι μαζί», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ο Ελληνας μέσος του Ολυμπιακού, εξωτερικεύοντας την αποφασιστικότητα και τη δίψα όλων στον Ολυμπιακό για νίκη επί της Ξάνθης και αξιοποίηση του... δώρου της Λάρισας.

Διαβάστε επίσης

Της αλλάζει τα φώτα (vids)

Της αλλάζει τα φώτα (vids)

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την ομάδα της Ξάνθης στον Ναό, από την οποία δεν έχει χάσει ποτέ σε σύνολο 28 αγώνων!

«Εξονυχιστικό σκάουτινγκ για Ντεσπόντοφ»

«Εξονυχιστικό σκάουτινγκ για Ντεσπόντοφ»

Ο Ολυμπιακός παρακολούθησε επισταμένως τον επιθετικό της ΤΣΣΚΑ και θα συνεχίσει να το κάνει μέχρι το τέλος της χρονιάς, όπως λένε στην Βουλγαρία, για να σιγουρευτεί για τον 21χρονο.