Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Να ‘ματώνουμε’ σε κάθε ματς για να κερδίσουμε»

«Να ‘ματώνουμε’ σε κάθε ματς για να κερδίσουμε»
Κυριακή, 21 Ιανουαρίου 2018 - 19:04

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΩΡΖΟΣ

Μια πολύ ενδιαφέρουμε συνέντευξη φιλοξενεί το επίσημο πρόγραμμα, που εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός για τον αγώνα με την Ξάνθη και αφορά τον Παπ Αμπού Σισέ. Ο Σενεγαλέζος αμυντικός έχει κερδίσει τις εντυπώσεις με την εξέλιξή του, αλλά και την συνειδητοποίηση του μεγέθους του συλλόγου.

«Νιώθω πολύ καλά εδώ. Χαίρομαι πολύ που ο κόσμος και όλοι στην ομάδα με δέχθηκαν από την πρώτη μέρα καλά και με έκαναν να νιώσω σαν το σπίτι μου. Το αισθάνομαι πραγματικά και δεν μπορώ να το κρύψω. Έχω προλάβει στο μικρό διάστημα που είμαι εδώ να αγαπήσω ιδιαιτέρως τον Ολυμπιακό. Με κάνουν να νιώθω σημαντικός, ένας ποδοσφαιριστής, τον οποίο χαίρονται να βλέπουν στο γήπεδο, αλλά και εκτός», είπε αρχικά ο 23χρονος στόπερ και ρωτήθηκε για το διάστημα που δεν υπολογιζόταν από τον Χάσι:

«Σκεφτόμουν ότι δεν αφήσω την απογοήτευση να με πάρει από κάτω. Πριν βγει η λίστα για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια θεωρούσα ότι θα είχα μία θέση σε εκείνη. Ο προπονητής έκρινε το αντίθετο και το σεβάστηκα. Μίλησα πολύ με τον εαυτό μου τότε και αποφάσισα να παλέψω περισσότερο για να πάρω την θέση μου στην ενδεκάδα στο πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Και σε μεγάλο βαθμό τα κατάφερα».

Για την προσπάθεια του Ολυμπιακού να κατακτήσει τον τίτλο, εξήγησε: «Στον Ολυμπιακό δεν χαρίζεται τίποτα. Αντιθέτως οφείλουμε σε κάθε ματς να ‘ματώνουμε’ για να κερδίσουμε. Έχουμε την ποιότητα και την ομάδα να νικήσουμε όλους τους αντιπάλους μας στο ελληνικό πρωτάθλημα».

Ο Σισέ έδειξε και την θέλησή του για να τελειώσει την σεζόν ως πρωταθλητής: «Επιθυμώ διακαώς να κατακτήσω αυτό το πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό. Θέλουμε να οδηγήσουμε την ομάδα στο 8ο συνεχόμενο και στο 45ο της ιστορίας της. Τα νούμερα είναι εντυπωσιακά. Μιλάμε για ένα ιστορικό ρεκόρ, το οποίο θέλουμε να πετύχουμε φέτος».

Ο Αφρικανός σέντερ μπακ χαρακτήρισε «δυνατή ομάδα την Ξάνθη», ενώ για τα ματς Κυπέλλου με την ΑΕΚ, υπογράμμισε: «Δεν θα είναι εύκολο , παρότι είμαστε καλύτεροι από τον αντίπαλό μας. Θέλουμε το νταμπλ. Θα κοιτάζουμε να εκμεταλλευτούμε το πρώτο ματς στην έδρα μας στο έπακρο. Να έχουμε σκορ πρόκρισης, ώστε να πάμε στο ΟΑΚΑ και να είμαστε από πάνω. Είμαι σίγουρος ότι θα καταφέρουμε».

Ο Σισέ έστειλε και το μήνυμα του στον κόσμο του Ολυμπιακού: «Πάμε όλοι μαζί, ως ένα, για το πρωτάθλημα. Να είστε κοντά και να μας στηρίζετε».

Διαβάστε επίσης

Η ενδεκάδα του Θρύλου (pic)

Η ενδεκάδα του Θρύλου (pic)

Πανέτοιμος για την 9η σερί νίκη του στο ελληνικό πρωτάθλημα είναι ο Ολυμπιακός, ο οποίος στις 19:30 υποδέχεται στο «Γ. Καραϊσκάκης» την Ξάνθη.- Δείτε τους 11 παίκτες που επέλεξε ο Οσκαρ Γκαρθία.