Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πολύ τυχερός ο ΠΑΟΚ...

Πολύ τυχερός ο ΠΑΟΚ...
Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου 2018 - 13:39

Χαράς ευαγγέλια στην Τούμπα την Τετάρτη. Τότε διεξάγεται η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο. Πρόκειται για τον πρώτο αγώνα της προημιτελικής φάσης του ζευγαριού. Το ότι θα γινόταν το ματς Τετάρτη το ξέραμε, απλά όταν παρατηρήσαμε την ώρα κάτι μας ξένισε. Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος να γίνει στις 21:45.

Ώρα... Champions League δηλαδή για τον ΠΑΟΚ, που έχει να δει αυτή τη διοργάνωση από... ποτέ. Μια φορά πήγαν να βγουν που λέει ο λόγος, ξέχασαν κάποιο δελτίο και φτου κι απ' την αρχή. Αλλά επειδή το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει πάει έτη φωτός μπροστά τώρα τελευταία, να που ο ΠΑΟΚ θα έχει την ευκαιρία να δει πώς είναι να παίζεις τέτοια ώρα. Ώρα Champions League όπως είπαμε.

Αλλά είναι και άτυχοι εκεί στη Θεσσαλονίκη. Ο καιρός αλλάζει και οι θερμοκρασίες θα είναι πάρα πολύ χαμηλές. Ποιος ξέρει; Θα πάει κανείς άραγε Τετάρτη βραδάκι στην Τούμπα να δει την υπερηχητική ομάδα του ΠΑΟΚ; Ή θα είναι φίλοι και συγγενείς στο γήπεδο; Πάντως, τα παιχνίδια που πρέπει να έχει δώσει 21:45 (ή και αργότερα) ο ΠΑΟΚ σε όλη του την ιστορία, ανεξαρτήτου διοργάνωσης, πρέπει να είναι το πολύ 15.

Για αυτό, ας μην χαθεί η μεγάλη ευκαιρία που παρουσιάζεται την Τετάρτη. Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο σε ώρα Champions League, άσχετα αν ο αγώνας διεξάγεται για το Κύπελλο Ελλάδας. Και όπως πηγαίνετε για το γήπεδο, περάστε από 5-6 νοικοκυρές να πάρετε κανά σεντόνι να το τινάξετε...

Διαβάστε επίσης

Η μεγάλη παρέα του Ρέντη (pic)

Η μεγάλη παρέα του Ρέντη (pic)

Μια μεγάλη και ενωμένη οικογένεια ο Ολυμπιακός, με τους παίκτες να έχουν τονωθεί ψυχολογικά εν όψει ΑΕΚ - Απόδειξη, η φωτογραφία που αναρτήθηκε.

Το κλάμα άρχισε νωρίς

Το κλάμα άρχισε νωρίς

Δεν έχουν περάσει μόνο μερικές ώρες από τη νίκη του Ολυμπιακού και το 0-0 της ΑΕΚ με τη Λάρισα και ήδη έχει αρχίσει το κλάμα. Πού να δείτε τι έχει να ακολουθήσει ακόμα...

Πώς μας «τρελαίνει» ο Ταχτσίδης (pic)

Πώς μας «τρελαίνει» ο Ταχτσίδης (pic)

Οι αγώνες με την ΑΕΚ πλησιάζουν και ο παίκτης του Ολυμπιακού φροντίζει να μας βάλει σιγά σιγά στο κλίμα αυτών των πολύ σημαντικών αναμετρήσεων.