Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Πρώτα θέλω τον τίτλο με την ΤΣΣΚΑ»

«Πρώτα θέλω τον τίτλο με την ΤΣΣΚΑ»
Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου 2018 - 17:42

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Το βραβείο του πολυτιμότερου ποδοσφαιριστή κατά το μήνα Δεκέμβριο στη βουλγαρική λίγκα πήρε στα χέρια του ο Κίριλ Ντεσπόντοφ και εμφανίστηκε διατεθειμένος να παραμείνει στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας μέχρι το καλοκαίρι, προκειμένου να κατακτήσει τον τίτλο με την ομάδα του.

Ο 21χρονος εξτρέμ, που μέσα στο Δεκέμβρη σκόραρε δύο φορές και μοίρασε τέσσερις ασίστ σε δύο ματς, ενώ έκρινε και την πρόκριση της ομάδας του στα ημιτελικά του Κυπέλλου, βρίσκεται στο «ραντάρ» του Ολυμπιακού, μόνο που ο ίδιος επιμελώς αποφεύγει να ανοίξει τα χαρτιά του. «Έπειτα από το δυνατό φινάλε στην περσινή σεζόν, φέτος δεν ξεκίνησα όπως έπρεπε στα δύο πρώτα παιχνίδια και όταν βρέθηκα στον πάγκο, σκέφτηκα ορισμένα πράγματα και νομίζω ότι μου έκανε καλό.

Τώρα αυτό που με απασχολεί είναι να κατακτήσω πρώτα το πρωτάθλημα με την ΤΣΣΚΑ. Θέλω να ευχαριστήσω όσους με ψήφισαν για το βραβείο και θα δουλέψω σκληρά για να κατακτήσω ξανά τέτοιες διακρίσεις και να βοηθήσω την ΤΣΣΚΑ να επιτύχει τους στόχους της», υποστήριξε ο Ντεσπότοφ.

Διαβάστε επίσης

«Ο κόσμος δεν τσιμπάει, το Καραϊσκάκη θα είναι όπως το φοβάστε»

«Ο κόσμος δεν τσιμπάει, το Καραϊσκάκη θα είναι όπως το φοβάστε»

Ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, με ανάρτησή του στα social media έδωσε ηχηρή απάντηση στην ΑΕΚ. «Το να μιλάει για πέναλτι-μαιμού η ομάδα που πήρε πέναλτι από τον Βάτσιο σχεδόν στο... κέντρο του γηπέδου είναι τραγικό», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ανακοινώνει Βούκοβιτς η Βερόνα

Ανακοινώνει Βούκοβιτς η Βερόνα

«Πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις», λένε στην Ιταλία για τον Σέρβο. Δανεισμός από τον Ολυμπιακό με οψιόν αγοράς το καλοκαίρι από την ομάδα του Καμπιονάτο.

Αδιόρθωτοι! Ξανά ο Σιδηρόπουλος! (vids)

Αδιόρθωτοι! Ξανά ο Σιδηρόπουλος! (vids)

Η ΚΕΔ όρισε στον πρώτο αγώνα του Κυπέλλου με την ΑΕΚ τον… κορυφαίο στα λάθη, ο οποίος στο ματς του πρωταθλήματος είχε σφυρίξει 90-10 υπέρ των «κιτρινόμαυρων».

«Πρόκληση, μη αποδεκτός ο Σιδηρόπουλος»

«Πρόκληση, μη αποδεκτός ο Σιδηρόπουλος»

Εξαλλοι στον Ολυμπιακό με τον ορισμό του Δωδεκανήσιου ρέφερι στο ματς του Κυπέλλου με την ΑΕΚ. «Είναι πλούσιο το ιστορικό του με απαράδεκτες διαιτησίες εναντίον μας», αναφέρουν οι πρωταθλητές Ελλάδας.