Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εκανε το πρώτο βήμα ο Πανιώνιος

Εκανε το πρώτο βήμα ο Πανιώνιος
Τετάρτη, 24 Ιανουαρίου 2018 - 19:29

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους «4» του Κυπέλλου Ελλάδος έκανε ο Πανιώνιος, ο οποίος επικράτησε με 1-0 της Λαμίας στην Νέα Σμύρνη.

Οι «κυανέρυθροι» ήταν καλύτεροι από τους παίκτες της ομάδας της Φθιώτιδας και έτσι μπόρεσαν να φτάσουν στη νίκη, η οποία τους οδηγεί πιο κοντά στην ημιτελική φάση της διοργάνωσης.

Πάντως, οι γηπεδούχοι δυσκολεύτηκαν αρκετά να πάρουν το προβάδισμα, το οποίο έκαναν στο 70’ με πολύ ωραίο γκολ του Μασούρα, ο οποίος έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 1

(Μ. Γρηγορίου): Κότνικ, Βλάχος, Μπανανά, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς, Κόρμπος, Σιώπης, Μασούρας (92' Παπαγεωργίου), Μπραχίμι (46' Λάμπρου), Σπιριντόνοβιτς (71' Σαββίδης), Ντουρμισάι.

ΛΑΜΙΑ 0

(Μπ. Τεννές): Μελίσσας, Κουτρομάνος (36' λ. τρ. Καραγιάννης), Αναστασιάδης, Ασίγκμπα, Παντελιάδης, Όμο, Μπλάζιτς,Βασιλαντωνόπουλος, Τσούκαλος (51' Βάντερσον), Ακόστα (80' Μπουλούλης), Μπούντνικ.

Διαβάστε επίσης

Στο Καραϊσκάκη και ο Καμπιάσο

Στο Καραϊσκάκη και ο Καμπιάσο

Ο πρώην μέσος του Ολυμπιακού, Εστεμπάν Καμπιάσο βρίσκεται στον Ναό και παρακολουθεί από κοντά τον αγώνα του Θρύλου κόντρα στην ΑΕΚ για το Κύπελλο Ελλάδος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΕΚ 0-0 (ΤΕΛΙΚΟ)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΕΚ 0-0 (ΤΕΛΙΚΟ)

Οι «ερυθρόλευκοι» ήρθαν ισόπαλοι 0-0 με τους «κιτρινόμαυρους», για τον πρώτο αγώνα της φάσης των «8» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Κάτω τα χέρια από τον Σάββα

Κάτω τα χέρια από τον Σάββα

Συνεχίζεται ο πόλεμος κατά του αντιπροέδρου του Ολυμπιακού, με αποκορύφωμα την προαναγγελία καταγγελιών που δεν έχουν γίνει!

«Θέλουμε να κατακτήσουμε το Κύπελλο»

«Θέλουμε να κατακτήσουμε το Κύπελλο»

Λίγη ώρα πριν την έναρξη του αγώνα με την ΑΕΚ, ο μέσος του Ολυμπιακού, Γκιγιόμ Ζιλέ, ξεκαθαρίζει ότι η κατάκτηση του τροπαίου αποτελεί μη διαπραγματεύσιμος στόχος για τους πρωταθλητές.