Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ήμασταν καλύτεροι, αλλά δεν σκοράραμε»

«Ήμασταν καλύτεροι, αλλά δεν σκοράραμε»
Τετάρτη, 24 Ιανουαρίου 2018 - 21:32

Ο Ολυμπιακός είχε την κυριαρχία στον αγώνα με την ΑΕΚ για το Κύπελλο Ελλάδος, είχε πολλές ευκαιρίες να σκοράρει, ειδικά στο πρώτο μέρος, ωστόσο δεν τα κατάφερε, μένοντας έτσι στο 0-0.

Αυτό υπογράμμισε και στις δηλώσεις του ο προπονητής των «ερυθρόλευκων», Οσκαρ Γκαρθία, ο οποίος επισήμανε ότι η ομάδα του είχε τουλάχιστον 4 ξεκάθαρες φάσεις για γκολ, ωστόσο δεν μπόρεσε να βρει το γκολ που θα του έδινε τη νίκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Οσκαρ Γκαρθία:

«Κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο. Είχαμε τουλάχιστον 4 ξεκάθαρες φάσεις για γκολ. Ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλό μας. Εκεί πιστεύω ότι κρίθηκε το ματς, ότι δηλαδή δεν μπορέσαμε σε εκείνο το σημείο να βάλουμε ένα γκολ για να μπορέσουμε να κερδίσουμε τον αγώνα».

Διαβάστε επίσης

Πάντα κοντά ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Πάντα κοντά ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Ο ηγέτης του Θρύλου βρέθηκε για ακόμη μία φορά δίπλα στην ομάδα, παρακολουθώντας από κοντά την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ για το Κύπελλο Ελλάδος.

Καμίνι ο Ναός! (pics)

Καμίνι ο Ναός! (pics)

Οι ΓΑΥΡΟΙ κατέκλυσαν το «Γ. Καραϊσκάκης» και δημιούργησαν φανταστική ατμόσφαιρα στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ για τη φάση των «8» του Κυπέλλου Ελλάδος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΕΚ 0-0 (ΤΕΛΙΚΟ)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΕΚ 0-0 (ΤΕΛΙΚΟ)

Οι «ερυθρόλευκοι» ήρθαν ισόπαλοι 0-0 με τους «κιτρινόμαυρους», για τον πρώτο αγώνα της φάσης των «8» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στο Καραϊσκάκη και ο Καμπιάσο

Στο Καραϊσκάκη και ο Καμπιάσο

Ο πρώην μέσος του Ολυμπιακού, Εστεμπάν Καμπιάσο βρίσκεται στον Ναό και παρακολουθεί από κοντά τον αγώνα του Θρύλου κόντρα στην ΑΕΚ για το Κύπελλο Ελλάδος.